Ozan Dil


Eski Osmanlı sk. No.4-c Mecidyeköy karokol yanı

Telefon1: 0212 3565132

Telefon2: 02123565245

Fax: 0212-3565245

Web: www.ozandil.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:2 | Memur:1 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ViZYONUMUZ

Sosyal ve iş yaşamına etkin katılım saglamak için çaba gösteren bireylere gerek yabancı dil ve gerekse Bilgisayar programlari konusunda egitim yardımı sunmak. Bunu en ekonomik ve etkin hale getirmek için gerekli önlemleri almak.

MİSYONUMUZ

İNGİLİZCE KURSU VE BİLGISAYAR DESTEĞİ;

Bütün halkımızın İngilizce ve bilgisayar eğitimi almalarına olanak sağlamak, Hatta ikinci bir dil edinmelerinin yolunu açmak ve kendilerine ekonomik ve esnek saat içeren programlar sunmak,

HER GÜN İNGİLİZCE VEYA ALMANCA KURSLARI

Her bireyin çekinmeden ilgi duyacagi kesintisiz eğitim programları; İgilizce , Almanca veya Bilgisayar kursları için zaman sorunu olmaksızın bir egitim imkânı sunmak. Bunlar her gün her saat izleme olanaği bulacaği esnek programlardır.

BASARILI OLMA KAYGISI

Bütün bireylere ögretme garantisi vermek ve bunu tamamen uygulamak. Yıllardır uyguladiğımız sisteme dâhil olan ücretsiz tekrarlar vererek % 100 basarıyı saglamak.

Hiçbir ögrencimize kursun sonunda kaygısız kalmamak. Gerekirse defalarca ders tekrarları vermek suretiyle basariyi garanti etmek.

Bütün bireylere ögretme garantisi vermek ve bunu tamamen uygulamak. Yıllardır uyguladığımız sisteme dâhil olan ücretsiz tekrarlar vererek % 100 basarıyı saglamak.

Hiçbir ögrencimize kursun sonunda kaygısız kalmamak. Gerekirse defalarca ders tekrarları vermek suretiyle basarıyı garanti etmek.

Hedefimiz herkesin eğitim sonrası kendi kariyerlerine uygun işler bulmaları için, gerek kendileri gerekse Ozan Dil iş bulma servisi yogun bir sekilde çalıisarak bu sorunun çözümüne yardımcı olmak, Ise baslayan ögrencilerimize sürekli egitim destegi saglamak.














Ürün ve Hizmetler

İngilizce kursları, İngilizce kursu, İngilizce kurs, İngilizce ders, Almanca kursları, Almanca ders, Almanca aile birleşim kursları, Hollandaca kursları, Hollandaca aile birleşim kursları, Rusça kursları, Japonca kursu, yabancılara Türkçe kursu(Turkish for foreigners)

#İngilizce kursları #Almanca kursları #Rusça kursları #Hollandaca kursları #Turkish for foreigners


Benzer Firmalar