EVEREST CAFE & BAR


vehbi bey mah. no:9/1-a 1.sahil yolu ayvalık

Telefon1: 0 266 312 68 97

Telefon2: 0 266 312 68 97

Fax:

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:78 (Yönetici:6 | Memur:4 | İşçi:68
Dış Ülkelerle Bağlantıları:9 ŞUBE

EVEREST CAFE & BAR - RESTORANT AYVALIKDünyada 14 adet bulunan Everest mekânları işletmecileri dünyaca ünlü dağcılardan oluşuyor. İsim babalığını dağcılığın yaşayan efsanesi ve Micheal Jordan`ı lakabıyla anılan Arnold Messler`in yaptığı, Everestler`in Türkiye ayağı Balıkesir`in cennet köşesi Ayvalık’ta bulunan Ayvalık Everest Cafe 6 Bar Restaurant’tan oluşuyor.

Mekân tam 270 metrekare, kapalı alanda devamlı yaz - kış sezonu süresince konuklarını canlı müzik eşliğinde ağırlayan mekânda, 1000 çeşit üzerinde yabancı içki, dünya üzerinde üretimi yapılan tüm biraları masanızda görmeniz mümkün.

Ayvalık Everest, Türk rakısına ve şaraba ayrı bir önem vermiş ve dip komşusu olan, Midilli Adası’ndan gelen birçok konuğunu, Yunan rakısı alışkanlığından bile vazgeçirmiş bir mekân.

Mekân 7 ayrı departmandan oluşuyor büyük salon içerisinden 2. salona girdiğinizde harika bir ocak başı ile karşılaşıyorsunuz, mutfak çok sıcak aynı bir ev ortamı ve titizliğinde.

Bu alanlarda dolaşırken ünlü dağcımız Tolga Yarıcı ile karşılaşmanız an meselesi, kendisinin dünya mutfağında ne kadar profesyonelce şeyler yarattığına şahit olacak ve çok şaşıracaksınız.

Rakı sofranız ise; isteyin istemeyin hemen ilk başta tanıyamayacağınız bir lezzet ile süslenecek, efe peyniri evet, zeytinyağlı efe peyniri bu yörede efelerin rakı yanında kendilerince oluşturdukları bir meze ve bundan fazlası için gidip tatmanız gerekiyor.

Sofranızda sürekli muhteşem zeytinyağlılar yer alacak, yörenin dünyaca ünlü zeytinliklerinden Everest`e özel üretilmiş yağlardan, ayrıca masanıza gelecek zeytinyağı, kekik, nane, fesleğen tabağını kızarmış ekmeğinizi banarak yemenizi tavsiye ediyoruz.

Mekân Ege’ye özel balık ile de ön planda. Denize sadece 20 metre mesafedeki avantajını, yörenin tüm balıkçılarından yana kullanmış adeta siparişinizin ardından, balığınızın henüz tekneden alındığını görmeniz ve çok hoş bir şekilde balıkçısının salonda yanınızdan geçmesi ayrı bir keyif veriyor insana.

Kırmızı eti Kozak Yaylası’ndan getirtilip özel bir sos ile terbiye ediliyor.

Türkiye`mizde bulunan tüm rakı ve şarap çeşitlerini misafirlerine ikram eden mekân için daha fazlası görüp yaşamız olacaktır.


Ürün ve Hizmetler

GÜN İÇİ SAAT 06:3DA KAPILARINI AÇAN MEKAN , SAAT 18:30 A KADARA CEF & BAR VE RESTORANT HİZMETİ İLE SABAH KAHVALTISI, ÖĞLEN YEMEKLERİ VE FAST FOOD İKRAMINI SÜRDÜRÜYOR, AKŞAM SAATLERİ İTİBARI İLE SABAHIN İLK IŞIKLARINA KADAR AYVALIK EVERST SAHNESİNDE CANLI MÜZİK EŞLİĞİNDE BİR ÇOK GRUP VE SANATÇIYI GÖRMEK MÜMKÜN , EĞLENCENİN DORUĞUNA BARINDAKİ BİNLERCE YERLİ VE YABANCI İÇKİ ÇEŞİTİYLE KONUKLARINI ÇIKARAN MEKAN , AYVALIK`TA YAŞANMASI GEREKEN BİR YER

#ayvalık, ayvalık everest, #cunda, rakı balık ayvalık #ayvalık bar, ayvalık gece hayatı #alibey adası disko, everest disko #everest cafe&bar, yes bar


Benzer Firmalar