SEZMAK MAKİNA


BAYRAMPASA

Telefon1: 0212 480 02 25

Telefon2:

Fax: 0212 480 02 26

Web: www.sezmakmakina.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sezmak Makina ; Gıda sanayinde hizmet vermektedir.Başlıca üretim kolları süt ve süt ürünleri (ayran,süt,yoğurt,krem peynir,eritme peynir)Tahin,pekmez,meyve suyu, zeytinyağı,kaymak vb. yoğun akışkan ve sıvı akışkan ürünleri dolum ve kapatma makinaları üretimi yapmaktayız.
Firmamızın hedefi hijyen ve ürün kalitesini artırmak ve işleme maliyetini azaltıcı yönde geliştirdiği, zaman ve işçilik tasarrufu,doğal kaynakların az tüketimi eldeğmeden üretimi hijyenik ve kaliteli bir ürün elde etmek için ve pazarlamada farklılaşmak rekabet gücünü artırmak ,ürün yelpazesıne göre vakum, gaz kullanarak raf ömrünü iki,üç katına çıkararak sağlıklı bir şekilde ürünün tüketiciye ulaşmasını sağlamaktır.Yapmış olduğumuz makinalarda Gıda teknoljilerine uygun sarf malzeme ve ekipmanlar kullanarak sektöre yardımcı olmaktayız. Standart yapmış olduğumuz makinalar haricinde specıal makine imalatıda yapmaktayız.
Her türlü plastik ,cam kaselere hazır kapak veya bobinden kesip yapıştırma manuel , otomatik makinalar imalatımızda mevcuttur.


Ürün ve Hizmetler

GIDA DOLUM VE KAPAMA - VAKUMLU GAZLI / GAZLI UST FOLYO KAPAMA MAKINALARI IMALATI VE ÖZEL MAKINA

#AYRAN DOLUM #YOGURT DOLUM #KREM PEYNIR DOLUM #VAKUMLU GAZLI KAPAMA #


Benzer Firmalar