ANKARA NOTEBOOK SERVİSİ


YOK

Telefon1: 03124339478

Telefon2:

Fax: 03124339477

Web: www.bilgisayarhane.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:yok

ADRESE GELEN BİLGİSAYAR TEKNİK SERVİS
ALO ADRESE SERVİS :
Mobil Servis
0 312 433 94 78
http://www.BİLGİSAYARHANE.COM

ADRES :

Casper , toshiba , aidata , acer , hp compaq , exper , vestel , arçelik , beko , intel , asus , benq , datron , dell , cbox , crea , apple , msi , samsung , escort , nec , ibm , sony , packerd bell marka laptoplarınız ve masaüstüleriniz tamir edilir ve her türlü parça temin edilir .


Ürün ve Hizmetler


ANKARA HP NOTEBOOK TAMİRİ
ANKARA HP NOTEBOOK TAMİRİ HER MARKA MODEL NOTEBOOKLARINIZ TAMİR EDİLİR . ADRES . MİTHATPAŞA CAD. SAĞLIK APT. NO : 59/13 KIIZLAY ANKARA TEL : 0 312 433 94 78
Kapı kapı servis aramanıza gerek yok arayın biz size gelelim. Bilgisayar ve bilgisayar donanımlarınızdaki her türlü sorun için 24 saat teknik servisWindows Vista/XP kurulum teknik destek işlemleriBilgisayar bakım ve virüs temizlemeBilgisayar alım-satış, tamir ve bakım servisiLaptop, Notebook alım-satış, tamir ve bakım servisiYazıcı tamir ve bakımNetwork kurulumuYerinde teknik servisBilgisayar sarf malzemeleri satışıBakım anlaşmalarıADSL modem kurulumuVeri kurtarma hizmetleri, silinen formatlanan yada arızalı harddiskteki bilgileriniz kurtarılır Servisimiz size uzakmı geldi? İşyerinizden ya da evinizden çıkacak durumda değil misiniz? Hemen bizi arayın gelip sorunlu cihazınızın onarımını yerinde ya da servisimizde yapıp size teslim edelim.

# # # # #


Benzer Firmalar