Anasayfa » Demir çelik ürünleri » Metal ve Yan Sanayi » KOCAELİ Demir çelik ürünleri » ALPER ÇELİK İMALAT İNŞAAT SAN VE TİC LTD.ŞTİ.

ALPER ÇELİK İMALAT İNŞAAT SAN VE TİC LTD.ŞTİ.


ULUS MH. ANKARA CD. NO : 72/A KARTEPE

Telefon1: 0262 373 63 57

Telefon2: 0262 373 63 58

Fax: 0262 373 63 50

Web: www.alpercelik.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:59 (Yönetici:3 | Memur:8 | İşçi:48
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ALPER ÇELİK İMALAT İNŞAAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. başlangıç olarak inşaat sektöründe çelik imalat ve montajlama için kurulmuş, daha sonraki yıllarda endüstriyel Çatı ve Cephe Kaplama işleri ile faaliyet alanını özelleştirmiş ve bu alanda uzmanlaşarak büyümesini sürdürmüştür. Bugün itibarı ile konusunda uzman firmalarla çalışarak Çatı ve Cephe Kaplama sistemlerini, ayrıca kaplama sistemlerinde ihtiyaç duyulan her türlü malzemenin üretim ve satışını yapmaktadır.
Adapazarı’nda konuşlanmış yaklaşık 1600 m2 kapalı alana sahip fabrikamızda; Trapez Rollforming Makinası, Kaset Sistem Makinası, Metal Kenet Makinası,Trapez Kenet Makinası, Radius Bükme Makinası, Boy Kesme Makinası, Abkantlar, Giyotinler ve şantiye tipi mobil Abkant ve Giyotinler ile, yine Adapazarı’nda bulunan yaklaşık 1850 m2 kapalı alana sahip fabrikamızda; Profil Çekme Makinası, Yüksek Hadveli Trapez Rollforming Makinası, Abkantlar ve Giyotinler ile müşterilerimizin her türlü ihtiyacına cevap vermeye hazırız.
Yakında faaliyete geçecek yaklaşık 1800 m2 kapalı alana sahip olan fabrikamızla birlikte, fabrikalarımızdaki geniş renk ve ebat seçeneklerine sahip stoklarımızla, Boyalı Galvaniz Sac (BGS), Galvaniz veya Alüminyum malzemelerin trapez, bobin, plaka, kenet, yüksek hadveli trapez veya sandwich panel olarak sunulmasının yanı sıra, Çatı ve Cephe aşıklamasında kullanılan Siyah veya Galvanizli sac profillerinde üretim ve satışı yapılmaktadır.
Amacımız; ürünlerimizi ve ürün kalitesini ön planda tutup, müşteri memnuniyetini de dikkate alarak, şirket kimliğimizi daima ileri taşımaktır. Yapmış olduğumuz yatırım ve atmış olduğumuz adımlarda bunun en iyi göstergeleridir. Gelecekle ilgili hedefimiz, Boyalı Sac Merkezi haline geldiğimiz bu noktayı, Yurtdışında da yakalayabilmektir.


Ürün ve Hizmetler

trapez, saç, kenet, M profil, C poril, U profil, BGS, bobin, galvaniz saç, Boyalı Saç, klıps, kaplama , kenet, assan bayii,

#TRAPEZ SAC #KENET KAPLAMA #PANEL KAPLAMA #C PROFİL M PROFİL #ASSAN BAYİ


Benzer Firmalar