İSTANBUL ATLAS ÇORAP ÜRETİMİ


Bakırcılar ve Pirinççiler San. Sit. Mustafa Kurtoglu cad. No: 26 Beylikdüzü Büyük Çekmece

Telefon1: 0212 875 05 48

Telefon2: 0212 875 08 11

Fax:

Web: www.atlassocks.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1975
Çalışan Sayısı:250 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Yılların verdiği tecrübeyle günün değişen ve gelişen teknolojilerini takip eden, kaliteye, çevreye, insana ve müşteri memnuniyetine büyük önem veren firmamız, sürekli kendini geliştirmiş ve iyileştirmiştir. Bunun sonucu olarak da, kalite, estetik ve zerafet bakımından eşsiz ürünler sergilemiş ve sergilemeye devam etmektedir.

Erkek, bayan ve çocuk çorabında standartların üzerinde üretim yapan ATLAS ÇORAP, ülkemizin ihracatına büyük katkılar sağlamış ve sağlamaktadır. Bugün başta Almanya, Fransa ve İngiltere olmak üzere Avrupa’da 25’i aşkın ülkeye ürünlerimizi sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Teknolojiyle her zaman uyumlu olarak firmamız bünyesinde bulunan elektronik Lonati 400s, Lonati g615, Lonati-Bravo ve Komet çorap örme makinelarıyla geniş bir üretim kapasitesine sahiptir. AR-GE ve kalite kontrol test laboratuarlarımız ile konusunda ülkemizin en büyük ve en modern çorap üretim tesislerinden biridir.

Firmamızda üretim iplik kalite kontrolüyle başlar. Kalite kontrol konusunda kendini kanıtlamış ve isim yapmış tedarikçi firmalardan alınan ham veya boyalı ipliklerin uygun nitelikte olup olmadığını belirlemek amacıyla Kalite Kontrol Test Laboratuarımızda uluslararası standartlara göre ve kalibrasyonlu ölçme cihazlarımızla muayene ve testlere tabi tutulur. Uygun nitelikte olan ipler müşteri siparişlerine uygun olarak örme bölümlerinde örülür. Örme işlemi tamamlandıktan sonra çoraplar kontrol edilir. Bu işlemden geçip kontrol edilen çorapların burun dikişi yapılır. Daha sonra ütüleme, paketleme ve ambalajlamadan sonra ürünler müşteriye teslim için hazır hale getirilir ve sevkiyat işlemi yapılır.

ATLAS ÇORAP ailesi olarak, müşteri memnuniyetini sağlamayı ve müşterilerimize güven vermeyi ön planda tutmayı görev edinmekte ve sizlerle çalışmaktan mutluluk duymaktadır.


Ürün ve Hizmetler

çorap üretimi socks manufacture

#çorap üretimi #çorap ihracaatı #organik çorap #yünlü çorap #pamuklu çorap


Benzer Firmalar