meltem dekorasyon


ümranıye cakmak mh askın sk no 30

Telefon1: 02164156490

Telefon2: 05327408503

Fax:

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:28
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sizleri bu karmaşık ve zahmetli dekorasyon ( onarım, tadilat, yenileme, boya-badana, alçı-alçıpan, asma tavan, mutfak-banyo, seramik, tesisat, ev-işyeri, otel odaları-lobileri, dış cephe kaplamaları, duvar kağıtları) işinden sorunsuz, amacına uygun, süprizler olmadan, işin her aşamasında diyalog halinde olarak tüm ihtiyaçlarına optimum çözümler sunan ve karşılayan bir marka olduğumuza inanıyoruz.
Kullandığımız tüm ürün ve hizmetlerin garanti koşullarını geliştirip uzun ömürlü kullanım imkanları yarattık.

MELTEM Dekor sizlerin yaşan alanlarını geliştirip, güzelleştirmek için çalışmalarına, hizmetlerine devam etmeyi sürdürecektir. Saygılarımızla İLETŞİM ;OFIS 02164156490 GSM:0532 740 85 03


Ürün ve Hizmetler

Kartonpiyer iç dekorasyon, alçıkartonpiyer, polistren kartonpiyer stropiyer kartonpiyer , alçısıva, alçıpan asmatavan, alçıpan, duvar bölme, motiffli kartonpiyer, desenli kartonpiyer , sade kartonpiyer, niş, payanda, kubbe, tonos, piramit, pano göbek, alçı kartonpiyer, alçı kemer, kartonpiyerde yeni tasarımlar- çeşitlerimizle hizmetinizdeyiz.•İç dekorasyonda kartonpiyer asma tavan bölme duvar ve tüm alçı dekorasyon işlerinde kalifiye ekibimizle hizmet vermekteyiz. •Ekiplerimizle yıllarca müşterilerimizin güvenini sağlayarak, her geçen gün yeni çözümler ve dekorasyon zenginliğiyle yol almaktayız.

#alcı alcıpan #içcephe boya dışcephe boya #kortonpıyer stropıyer #mantolama söve #asmatavan fayans


Benzer Firmalar