İstanbul Ayakkabı


merkez

Telefon1: 5062029421

Telefon2: 5079520110

Fax:

Web: www.istanbulayakkabi.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:4 | Memur:4 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İstanbul Ayakkabı ``Kaliteli Ayakkabının Başkenti`` Sloganı İle Yola Çıkarak Ayakkabı Dünyasındaki yerini 2010 Yılında Almıştır.
Ayakkabıdaki pazar boşluğunu Doldurmaka için kurulan İstanbul Ayakkabı Siz Değerli Müşterilerine En İyi hizmeti sunmak için çalışmaktadır. Sizlerde Daha Kaliteli Ayakkabılar için İstanbul Ayakkabıyla İrtibat Kurun.

İstanbul Ayakkabı Nike,Adidas,Puma,Tiger,Converse Ayakkabıların Toptan Satışını büyük bir görev Haline Getirerek Siz Değerli Müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için Tüm Gücünü Seferber Ederek Çalışmaktadır.
Hedefimiz Tüm Herkesi Kaliteli Ayakkabılarla Buluşturarak hem Sizlere Daha Hizmet Sunmak hemde Toptancılar ve Perakendeciler için Yeni Bir İş İmkanı Sunmaktır. Adidas Adicolor,Superstar,Black Shoe, Nike Mercurial,Zoom Air, Converse Allstar,Tiger Onitsuka,Puma Ferrari Ayakkabıların Toptan Satışını Yapmakta Olup Daima En iyiye Gitmek İçin Kurulan İstanbul Ayakkabı Sizleride Daha İyiye Götürmek İçin Çalışmalarını Daima Sürdürmektedir.

İstanbul Ayakkabı Sizlere Daha İyi Hizmetler sunmak için Kendini her zaman geliştirmekte olup Sizlere en Kaliteli Ayakkabıları Buluşturmak için Çalışmaktadır. Sizlerde Kaliteli Ayakkabılarımızla Buluşmak İçin Hemen İstanbul Ayakkabı Yetkilileriyle İletişime Geçin. İstanbul Ayakkabı Sizlere En Kaliteli Ayakkabıları Sunmak İçin Burada ve Daima Sizlere Hizmet Sunacaktır. Sizlerde İstanbul Ayakkabının Müthiş Fırsatlarından Yararlanmak İçin Geç Kalmadan İletişime Geçin.


İstanbul Ayakkabı


Ürün ve Hizmetler


#nike ayakkabı, nike toptan ayakkabı, nike ayakkabı #adidas ayakkabı istanbul #ist # #


Benzer Firmalar