Anasayfa » Telekomünikasyon » KAYSERİ Telekomünikasyon » Kayseri Fiber Optik Elektronik San. ve Tic. Ltd. Şti.

Kayseri Fiber Optik Elektronik San. ve Tic. Ltd. Şti.


Cami kebir mah. Nazmi Toker cad. Samurağa İş mrkz. 13/501

Telefon1: 3522222562

Telefon2:

Fax: 3522222542

Web: www.kayfoelektronik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kayseri Fiber Optik Elektronik Limited Şirketi. Kalitesi ve geriye dönük tecrübeleri ile çözüm esaslı, kaliteli hizmet anlayışı ile yola çıkarak sizler gibi değerli müşterilerimize hizmet etmeyi amaçlamaktadır. Firmamız, bugün Türkiye’de fiber optiğe yön veren, konusunda referans alınan bir kuruluştur.
Fiber optik montaj konusunda da Türkiye’deki en deneyimli alt yapıya sahip olan Kayfo Elektronik, montaj ve test cihazları konusunda teknolojiyi yakından takip etmektedir. Fabrikasyon pigtailler kullanılarak, son model cihazlarla splice montajı yapılmaktadır.
Kayfo Elektronik, hizmet alanını fiber optik ile sınırlı tutmayan, bütün telekomünikasyon sektörüne hizmet veren bir firmadır. Deneyimli bilgili ve teknik kadrosu sayesinde veri ağları (LAN, CAN, WAN, MAN, WLAN vb.) basta olmak üzere iletişimin her türlü alanında (SCADA, CCTV vb.) tasarım ve uygulama yapabilmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Şirketimizin ve çalışanlarımızın benimsediği uyguladığı temel değerler;
• Müşteri Memnuniyeti; bizim itici gücümüzdür. Müşterilerimizi, kaliteli ürün ve hizmetler sunarak çözüm ve sonuç üreterek tatmin etmek ve onların beklentilerini aşmak için sürekli çalışıyoruz.
• Kalite; tüm ürün ve hizmetlerimizde en iyisini sunmaya çalışıyoruz. Hedefimiz sektörün deneyimlerini aşmaktır.
• Yenilik; liderlik ve ekip çalışmasıyla maliyetlerimizi düşürüp kalitemizi sürekli iyileştirerek yeni pazarlara ve müşterilere ulaşmaya çalışıyoruz.
• Çalışanlar; en değerli kaynağımızdır. Bireysel yeteneklerine ve işimize katkılarının değerine saygı duyuyoruz.
• Ekip çalışması ve işbirliği; takım ruhunun geliştirmek ve misyonumuzu gerçekleştirmek için destekleyici, pozitif ve başarı odaklı ortamın yaratılmasına inanıyoruz.
• Bütünlük ve açıklık; doğru işleri yapmamızı gerektirir. İşimizde hem kişisel hem de organizasyonel olarak karşılıklı sorumluluğa, saygıya, şeffaflığa ve dürüstlüğe inanıyoruz. Çalışanlarımızı gerçek düşüncelerini ve fikirlerini açıklamaları için cesaretlendiriyoruz.

#fiber optik #fuzion fujikura #telekomünikasyon kayseri #elektronik kablo #converter lazer


Benzer Firmalar