Anasayfa » Plastik imalat ve satış » Kimya ve Yan Sanayi » İSTANBUL Plastik imalat ve satış » Zirve Polimer- logolar, damla logolar, kontrol panel etiketleri

Zirve Polimer- logolar, damla logolar, kontrol panel etiketleri


E-5 karayolu uzeri Toyak İs Merkezi Kat: 1 No: 89 Şirinevler/ İstanbul

Telefon1: 0(212) 6542293

Telefon2:

Fax: 0(212) 6548195

Web: www.zirvepolimer.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Şirketimiz 2004 yılında SJS Enterprises India firmasının Türkiye temsilciliğini alarak işe başladı. Türkiye'deki elektronik, beyaz eşya, otomotiv sektörlerine logolar, damla logolar, kontrol panel etiketleri ve gösterge panel etiketleri tedarik etmeye devam etmekteyiz. 2005 yılından itibaren de ürün portföyünü plastik sektörüne yönelik geliştirmeye başlamıştır. Şu an plastik sektörü için çeşitli hammaddeler, klor parafin,epoksi soya yağı, XLPE kompaundları, PE, PP kompaundları kablo sektörü için kompaunlar, PVC kablo kompaundları, çeşitli _______________________________________
Şirketimiz 2004 yılında SJS Enterprises India firmasının Türkiye temsilciliğini alarak işe başladı. Türkiye'deki elektronik, beyaz eşya, otomotiv sektörlerine logolar, damla logolar, kontrol panel etiketleri ve gösterge panel etiketleri tedarik etmeye devam etmekteyiz. 2005 yılından itibaren de ürün portföyünü plastik sektörüne yönelik geliştirmeye başlamıştır. Şu an plastik sektörü için çeşitli hammaddeler, klor parafin,epoksi soya yağı, XLPE kompaundları, PE, PP kompaundları kablo sektörü için kompaunlar, PVC kablo kompaundları, çeşitli compaundlar ve çeşitli katkı malzemeleri temin etmekteyiz.
Ayrıca müşterimizin gereksinimine göre de çeşitli alanlarda fizibilite çalışmaları yapıp bu doğrultuda raporlar hazırlamaktayız. Teknik ve formülasyon konularında danışmanlık yapmaktayız.

English
__________________________________________

Our company was founded for import and export in 2004. First we start to work with SJS-Indıa Company who produce dome logoes, switch mebrans and control panel labels etc. for Turkish Market. Then we decided to use our plastic experiments so we focused on plastics industry. We started to work with plastic raw materials and additives suppliers. We have been saling some raw materilas and some additives to compound & masterbach, wire & cable , PVC granules, film, sheets, artificial skin etc . We are working with Chineese, Italian and Indian companies.
Also we can supply some PVC granules and plastic products according to your requirements.
Our missions;
Solve the our customers problems
Delivery at that time.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #