Anasayfa » Temizlik firmaları » Muhtelif hizmetler » İSTANBUL Temizlik firmaları » TAŞMIŞ HALI YIKAMA FAB.SAN.TİC.LTD.ŞTİ

TAŞMIŞ HALI YIKAMA FAB.SAN.TİC.LTD.ŞTİ


Vatan mah.Ar sok.No:3-5 Bayrampasa/İSTANBUL

Telefon1: 0212 5761111

Telefon2: 0212 674 6 674

Fax: 0212 5673798

Web: www.tasmishaliyikama.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1980
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 1980den Beri İstanbul`da Kurulmus İlk Halı Yıkama Ve Temizlik Şirketlerindendir.zamanla Müsterilerine Vermis Oldugu İyi Hizmet Ve Güven Neticesinde Sektorde , Kurumsallaşma Yolunda Hızla İlerleyen Tek Firmadır.istanbul`da Kurulmus Bilinçsiz Halı Yıkamacılar Tarafından Yada Evde Uygulanan Yanlış Temizlik İşlemleri Sonucu Hem Sağlığınız Hem De Halınızın Ömrü Açısından Olumsuz Sonuçlar Ortaya Koyar. Ev De Yapılan Halı Yıkama İşlemlerinde , Halı Yüzeyinin Parlak Görüntüsü Yanıltır Aslında Kirler Ve Lekeler Çıkmamışlardır.halınızın Yüzeyindeki Kirlerin Dibe İtilmesiyle Geçici Ve Yanıltıcı Parlaklık Elde Edilmiştir. Bununla Birlikte Halının Tam Kurutulmaması Halı Dokularının Her Geçen Gün Zayıflamasına Ve Zaman İçinde Kopmasına Neden Olabilir.
Yeni Teknolojiye Tam Uyum Gösteremeyen Firmalar Yaptıkları Halı Yıkamalarda Olumsuz Sonuçlara Neden Olmakta Ve Bu Durum Müşteri Mağduriyeti Olarak Geri Dönmekte.sizde Halı Yıkatma Mağduru Olmamak İçin Doğru Tercihlerde Bulunmalısınız.
İnternet Üzerinden Ulaştığınız Veya Fabrika Adında Sokak Aralarında , İs İle Alakali Hicbir Tecrübe Ve Ehemmiyeti Olmayan Saglıksız , Hijyenden Ve İs Ciddiyetinden Uzak Sezonluk , Oto Yıkama Gibi Merdiven Altı Diye Tabir Edilen Yerlerde Yıkanmaktadir.her Firma Tesisi Olan Ve Yerinde Halı Yıkama Yapan Firma Değildir. Bu Nedenle Referanslar İstemeniz Gerekecek Ve Emin Olduktan Sonra Halı Yıkama İşinizi Bu Firmaya Vermeniz Yerinde Olacaktır.istanbul Halı Yıkama Denince Akla ``taşmış Halı Yıkama`` Gelir , Bu Anlatılan Kriterleri Taşıyan Ender Firmalardan Biridir.normal Yıkama Haricinde Ulraviole Halı Yıkama Ve Kurutma Teknolojisinide Bünyesinde 4mevsim Barındırmaktadır.
Firmamız İstanbulda Tüm Semtlere Halı Yıkama Hizmeti Vermekte Ve Ücretsiz Servis Olanağı Sağlamaktadır.
Tüm Halı Yıkamalarımızda Bitkisel Bazlı , Biolojik , Fosfatsiz , Formaldehitsiz Mydet Naturel Ve Organica Halı Temizleme Ürünü Kullanılmaktadır.
Misyonuz;
%100 Müsteri Memnuniyeti , Kaliteli Hizmet , Egitimli Ve Güleryüzlü Personel Ekip Calismasi İle Emin Adımlarla İlerlemektedir...


Ürün ve Hizmetler

bayrampasa halı yıkama, temizlik, bakım, overlok, koltuk yıkama

#Halı yıkama #temizlik #overlok #bakım #koltuk yıkama


Benzer Firmalar