Anasayfa » Çeviri hizmetleri » Muhtelif mal ve hizmetler » ANKARA Çeviri hizmetleri » AB Tercüme Dil Hizmetleri Eğitim Tic. Ltd. Şti.

AB Tercüme Dil Hizmetleri Eğitim Tic. Ltd. Şti.


Atatürk Bulvarı Atayurt İşhanı 169/41 (TBMM karşısı) Bakanlıklar Çankaya Ankara

Telefon1: +90 312 425 0909

Telefon2:

Fax: +90 312 425 0969

Web: www.abtercume.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

AB Tercüme Merkezi, uzman çevirmenler ve profesyonel bir iş yönetim ekibi tarafından yüksek kaliteli ve profesyonel çeviri çözümleri sunmak amacıyla kurulmuştur.
Kadromuzun tamamı kendi dillerinde ve alanlarında akademik eğitimini başarıyla tamamlamış, çeviri konusunda en az beş yıl deneyimli ve noter yemin belgeli uzman çevirmenlerden oluşmaktadır.
Uluslararası alanda etkinlik gösteren birçok lider firmaya çeviri konusunda çözümler sunuyoruz.
Ülkemizin inşaat, enerji, hukuk, sağlık, ithalat-ihracat, turizm, makine, elektronik ve iletişim sektöründeki önde gelen şirketlerine ve kuruluşlarına çeviri hizmetleri veriyoruz.
Sizlere de kurumsal ciddiyetimiz, çalışkanlığımız ve gizlilik ilkesine bağlılığımız ile profesyonel, kaliteli ve zamanında çeviri hizmeti vermekten onur duyacağız.
Çeviri konusunda bizlere hafta sonları da dahil mesai saatleri dışında 0532 682 9317 numaralı telefondan dilediğiniz saatte ulaşabilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler

AB tercüme, AB Tercüme Merkezi, AB Tercüme Bürosu, tercüme, tercume, çeviri, ceviri, onaylı tercüme, yeminli tercüme, Noter onaylı tercüme, onaylı çeviri, yeminli çeviri, noter onaylı çeviri, tercüme Ankara, çeviri Ankara, tercüme büroları, çeviri büroları, Ankara tercüme büroları, tercüme büroları Ankara, Ankara çeviri büroları, çeviri büroları Ankara, Ankara yeminli tercüme büroları, Ankara yeminli çeviri büroları, Çankaya çeviri büroları, Çankaya yeminli çeviri bürosu, tercüme bürosu Çankaya, A.Ferruh Çınar, A. Ferruh Çınar, Ahmet Ferruh Çınar, Ferruh Çınar, 425 09 09, 425 0909

#Yeminli tercüme #ankara tercüme #ankara çeviri #yeminli çeviri #noterli çeviri


Benzer Firmalar