Ay Asansör


Yeni San. Mah. Atatürk CD. Neşe SK. No.5/2

Telefon1: 0216 415 09 03

Telefon2:

Fax: 0216 415 31 19

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 1982 yılında kurulmuştur. Sebahattin Tokmak ve Muhammet Tokmak katılması ile hızlı bir yükselişe geçmiş, montajlarda da standartlaşmaya gitmiştir. Kalitesinden ödün vermemek için yüksek teknolojiyi takip etmiştir. Daha sonra şirket bünyesine, Yunus Toraman, Mustafa Gündoğdu ve Adem Coşkun gibi sektörün deneyimli uzmanlarının katılımıyla da profesyonel kimliğini güçlendirmiştir. Bugün ise Ay Asansör, 2 mühendis 3 teknisyen, 3 ustabaşı ve 11 işçisi, toplam 19 kişilik deneyimli kadrosuyla bugünkü konumuna ulaşmıştır.
Son zamanlarda; Türkiye sınırları içinde hemen her vilayete güvenli, kaliteli asansörler ve yürüyen merdivenler tesis etmiştir. Şu anda; Ümraniyede ki büromuzda faaliyetlerine devam etmektedir. Faaliyet kapsamı; her türlü elektrikli ve hidrolik insan, yük sedye, araç, monşarj özel amaçlı asansörler ve yürüyen merdiven pazarlaması, tasarımı, montajı, revizyonu ve servis faaliyetleridir. Bunlara ait tüm proseslerini 95/16/AT Asansör yönetmeliği Modül H Ek13, TS EN 81-1 Nisan 2001, TS EN 81-2 Mart 2002, 98/37 Makine Direktifi ve atıfta bulunduğu standartlar, 4703 sayılı ürünlere ilişkin teknik mevzuatın hazırlanması ve uygulanmasın a dair kanun ve 4077 sayılı tüketici kanunu çerçevesinde yürütür.
Asansör Yönetmeliği (95/16/AT) Sanayi ve Ticaret Bakanlığından:
1- BİRİNCİ BÖLÜM
Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Madde 1- Bu Yönetmeliğin amacı; İmar Kanunu ve buna bağlı imar yönetmeliklerine göre inşa edilen binalarda, insan ve yük taşımasında kullanılan asansörlerin ve güvenlik aksamlarının projelendirilmesi, tasarımı,imali, montajı ve bakımı gerektiği gibi yapıldığında ve işletilmesinde kullanıcıların sağlığını ve güvenliğini tehlikeye atmayacak şekilde piyasaya arz edilmelerini teminen; tasarım ve imalat aşamalarında uyulması gereken temel sağlık ve güvenlik kuralları ile takip edilmesi gereken uygunluk değerlendirme işlemlerini ve uygunluk değerlendirmesi yapacak onaylanmış kuruluşların görevlendirilmesinde dikkate alınacak asgari kriterleri belirlemektir.
“Koşulsuz müşteri memnuniyeti” ilkesi ile çalışmalarını sürdüren firmamız, montaj, bakım, arıza, proje, taahhüt konularında yüksek kalite , uygun fiyat ve dünya standartları seviyesine ulaşabilmek hususunda çalışmalarında gösterdiği performans ile tercih edilmektedir.
Satış sonrası periyodik bakım ve işletme hizmetleri ile emniyet ve güvenli çalışmasını garanti etmektedir.
Sektörümüzde ciddiyetsiz çalışan çok sayıda firma bulunmaktadır. Bu firmaların verdiği hizmet insan önemini hiçe saymaktadır. Siz çalıştığınız firmaların sizin asansörünüze ne kadar önem verdiğini biliyor musunuz?


Ürün ve Hizmetler

siteler, bina yöneticileri, tekstiller, müteahhitler, inşaat firmaları

#asansör #asansörcü #asansör arıza #asansör revizyon #asansör bakım


Benzer Firmalar