Therras Kompozit Deck


Tevfikbey Mah. M. Aksoy Cad. Reşit Sok. No:6 Sefaköy - Küçükçekmece / İSTANBUL

Telefon1: 0212 624 64 53

Telefon2: 0538 600 79 80

Fax:

Web: www.therras-deck.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ahşap ürünler, bütün koruma önlemlerine rağmen iklim şartlarından çok kısa sürede etkilenerek çürümeye, bükülmeye, solmaya, kıymıklanmaya ve bağlantı noktalarında zayıflamaya maruz kalırlar. Aynı zamanda, üretim süreçlerinde bütünüyle orman ürünleri kullanıldığı için verimsiz ve ölçüsüz doğal kaynak tüketimine neden olurlar.

İşte bizim de kullanıyor olduğumuz Therass Deck, tüm bu olumsuzlukları ortadan kaldıran üstün bir ahşap kompozit decking malzemesidir.


Ürün ve Hizmetler

Deck`in Kulanılabileceği Yerler: 1. Dış Mekânlarda Bahçe yollarında, Yürüyüş yollarında, Kış bahçelerinde Havuz kenarlarında, Marinalarda, iskelelerde, Plajlarda, Pergolalarda, Verandalarda, Kamelya ve taraçalarda... 2. İç Mekânlarda Banyo ve duş zeminlerinde, Sauna içi döşemelerde, Otellerde, Restoranlarda, Cafelerde... Kısacası kaliteyi ve doğallığı birleştiren yapısıyla, ahşap gibi güzel görünmesini istediğiniz tüm zeminlerde kullanılabilmektedir. Tarzınızı siz seçin, biz yansıtalım! Avantajları: Kompozit malzemedir, bu nedenle doğa şartlarından etkilenmez. Su, nem ve rutubetten etkilenmediği için çürüme sorunu olmaz. Darbelere karşı çok dayanıklıdır. İstenilen ölçülerde üretilebilir. Kıymıklanmaz, yosun tutmaz. Kaymayı önleyici bir özelliğe sahiptir. Çıplak ayakla basıldığında yanma yapmaz. Sağlıklıdır, antibakteriyeldir. Hemen hemen hiç bakım gerektirmez. Montajı oldukça kolaydır, işçilikten tasarruf sağlar. Dekoratiftir, hoş bir görünüme sahiptir. İstenildiği an boyanabilir, cilalanabilir. Çevre dostu ve geri dönüştürülebilir bir malzemedir.

#bahçe dekorasyon, deck #kompozit deck, havuz dekorasyon #therras deck, mobilya dekorasyon #yer kaplamaları, yer döşemeleri #modüler mobilya, ahşap kompozit


Benzer Firmalar