Damlatim Temizlik Hizmetleri


yenişehir

Telefon1: 05056570094

Telefon2:

Fax: 05056570094

Web: www.damlatim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


Anasayfa damlatim gezici ve susuz araç temizlik hizmetleri web sayfamıza hoşgeldiniz.

damlatim sizlere en iyiyi sunar, damlatim herzaman yanınızdadır, damlatim en iyisidir.
Hakkımızda
damlatim temizlik,GEZİCİ ARAÇ TEMİZLİĞİ hizmeti vererek iş hayatına adım atmış bir kuruluştur.

Denizli ve Antalya illerinde GEZİCİ ARAÇ TEMİZLİĞİ hizmeti vermiş ve edindiği tecrübeyi tüm Türkiye ile paylaşmak için atılımlar yapmıştır.

Sektöründe Türkiye' nin en mükemmel gezici sistemini ve dünyanın en kaliteli ürünlerini en ucuz fiyatlarla satışa sunmuştur.

Misyonu Türk Milletine susuz araç temizliğinin sulu yıkamadan daha iyi bir hizmet sunduğunu, aracını sıfır alan vatandaşın 40 yıl sonra bile aracını aynı boya ile kullanabileceğini ve oluşacak boya masraflarını ortadan kaldırdığını bildirmek ve kanıtlamaktır, Oysa suyla temizlenen araçlar sudaki kireç,yüksek basınçlı su, fırça darbeleri gibi etkenlerden dolayı boyası aşınır, Bu da aracın 5 yıl sonra boya ihtiyacı doğurmasına sebep olmaktadır.

Vizyonu ise EN İYİ ÜRÜNÜ EN UCUZA SATARAK VE EN İYİ EN UCUZ HİZMETİ VEREREK Türk Milletine maddi kazanımlar sağlamaktır.

damlatim temizlik daima sizelere en iyiyi en ucuza sunarak hizmet vermeye devam edecektir. Size bir telefon kadar yakınız. Arayın bizi, size DAMLATİM farkını yaşatalım.

damlatim sizlere en iyiyi sunar, damlatim herzaman yanınızdadır, damlatim en iyisidir.


Hizmetlerimiz

A.B.D. de NASA tarafından geliştirilen uçak ve uzay mekiklerini temizlemek için üretilmiş nano teknolojik temizlik ürünüdür. Otomotiv sektörü daha geniş bir sektör olduğu için ürünün kullanma alanı ve kârlılık gözetilerek bu sektöre kaydırılmıştır.

Susuz temizlik deyince akla gelenler, su kullanmadan aracın yüzeyine püskürtülerek uygulanan ürünlerle yapılan temizlik hizmetidir. Bu uygulama sayesinde kullanılan d*1 - Carnauba Sistem cilalı ürün camlarda su itici özellik kazandırır kaportada teflon tabaka ile kaplama yapar ve antistatik özellik vererek tozlanmasını önler jantlarda da paslanmayı önler bu uygulama esnasında ürün kullanmı maksimum 150ml dir. aracın içi ise vakumlu süpürge ile temizlenir ve d*2 - Super Sistem ile göğüslük paspas tampon ve lastikler parlatılır, tozlanmayı geciktiren bir üründür. Aracın tavanı ve döşemeleri için ise d*3 - Effective Sistem kullanılır hızlı ve çabuk bir hizmet sunar, d*3 - Effective Sistem ile oto kuaför uygulanan araç kurutma işlemi gerektirmediği için müşteriye çabuk teslim edilir bu sayede müşteri mağduriyeti önlenmiş olur.

Damlatim Temizlik, tüm bu hizmetleri sadece 2 adet ürün cinsi kullanarak aracın tamamının temizlenmesini sağlar bu özelliği sektörde damlatim temizliği rakipsiz kılmaktadır, camda ayrı, kaportada ayrı, jant da ayrı, göğüslükte ayrı kapı aralarında ayrı tamponda ayrı lastikte ayrı ürün kullanılmaz tüm bu hizmetler sadece 2 kalem ürün ile mükemmel olarak yerine getirilir. Temizlik süresi 50dk ortalamadadır.

Damlatim Temizlik sektörde


Ürün ve Hizmetler

Ürünlerimiz d*1 - Carnauba Sistem Çift kat bindirilmiş Carnauba cilası ve su bazlı sabun polimerlerinden oluşur. Aracınızı temizler ve her temizlikte otomatik olarak cilalar. Carnauba cilası boya koruma malzemesidir. Temizlik sonrasında yüzeyde teflon bir tabaka oluşur. Çiziklerin, renk atmasının, kuş v.b. pisliklerinin verdiği zararlar ve güneşten doğan sararmanın önüne geçer. Cama uygulandığında tozlanmayı geciktirir. 70 Km / h ve üzeri hızda giderken silecek çalıştırılmaz. Çünkü su tutmaz kaydırır. Jant temizliğinde, jantlarda paslanmayı önler. Not: Çift kat bindirilmiş d*1 - Carnauba Sistem sayesinde sektöründeki en kaliteli üründür. carnauba cilası yüzeye püskürtülerek uygulanır ve mikro fiber temizlik bezleri ile temizliği yapılır d*1 - Carnauba Sistem aracın cilasını oluştururken ürün içindeki sabun mineralleri aracın temizliğini yapmaktadır. Ürün mikro fiber bezlerle uyum içinde verimliliği artırmaktadır. d*1 - Carnauba Sistem Camlarda, Kaportada, ve Jantlarda kullanılabildiği için sektörün en iyi ürünüdür farklı yüzeyler için farklı ürünlere gerek kalmamıştır. damlatim sizlere en iyiyi sunar, damlatim herzaman yanınızdadır, damlatim en iyisidir. ADET BİRİM FİYAT 1 500 MİLİ LİTRE 10 TL + %18 KDV (*) 1 5 LİTRE 50 TL + %18 KDV 1 10 LİTRE 80 TL + %18 KDV 1 30 LİTRE 200 TL + %18 KDV (*) - 500 MİLİ LİTRE lik ürünlerimiz mikrofiber bez hediyelidir. d*2 - Super Sistem Solvent, alkol ve silikon içermez. Tozlanmayı geciktirir. Plastik ve lastiğin ilk günki rengini geri getirir, parlatır, yumuşatır ve çatlamasını önler (Özellikle göğüslükte). Paspasları temizler ve parlatır. Pırıl pırıl yapar. Galericiler ve otomotiv sektöründe bu ürünler aracın vitrinini artırır. Aracın kendini pazarlamasını sağlar. Not: Piyasada satılan ürünler araç göğüslüğünün zamanla çatlamasına zarar görmesine neden olur d*2 - Super Sistem plastiği besleyen özelliği sayesinde bu tür sorunların yaşanmasına engel olur. 3`Ü Birarada sistemdir, göğüslük için ayrı, paspas için ayrı, tampon için ayrı, lastikler için ayrı ürün kullanmanıza gerek kalmaz! plastik olan her yüzeyde kullanılabildiği için sektörün en iyi ürünüdür. damlatim sizlere en iyiyi sunar, damlatim herzaman yanınızdadır, damlatim en iyisidir. ADET BİRİM FİYAT 1 500 MİLİ LİTRE 10 TL + %18 KDV (*) 1 5 LİTRE 50 TL + %18 KDV 1 10 LİTRE 80 TL + %18 KDV 1 30 LİTRE 200 TL + %18 KDV (*) - 500 MİLİ LİTRE lik ürünlerimiz mikrofiber bez hediyelidir. d*3 - Effective Sistem Kuru Temizleme Ürünü`dür. Otomobillerde tavan koltuk ve döşemelerin temizliğinde kullanılan kuru temizleme ürünüdür, evinizde koltuk ve halı gibi kumaşların temizliğinde kullanılır. Püskürtme tüpler yani camsil tüpleri ile yüzeye ürün püskürtülür ve kuru bezler ile silinir. Bastırmanız veya yüklenmeniz gerekmez. Dünyanın en etkili etkin temizlik ürünüdür. Mikro bakteriyeldir. Kokuları yok eder. Otomotiv kullanıcıları ve galericileri oto kuaförüne gitmekten kurtarır. Not: Oto kuaför denince akla hemen sulu köpüklü yıkama g

#susuz araç temizliği #gezici araç temizliği #d*1 carnauba sistem #d*2 super sistem #d*3 efective sistem


Benzer Firmalar