Kayseri Medya


Güllük Mah. Osman Kavuncu Cad. Düvenönü İş Merk. No: 5 / 204 Kayseri

Telefon1: 0555 564 00 38

Telefon2: 0352 320 37 98

Fax: 0352 320 37 98

Web: www.kayserimedya.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Müşterilerin pazar beklentilerini ön planda tutan, doğru yaklaşımları, inandırıcı ve etkileyici bir şekilde sunabilen bir yapıya sahibiz. Yaptığımız işin öneminin bilincinde ve bütününe hakim olup, bütün müşterilerimizin teker teker ayrı bir öneme sahip olduğunun bilincindeyiz.
En büyük farkımız, uzman kadromuz ile beraber sizin için araştırma yaparak firmanıza en yararlı reklam çalışmasının nedenleri ile beraber detaylı bir şekilde tarafınıza sunmamızdır.
Kayseri`de ilk olarak bu çalışmayı yapan Kayseri Medya, sektörde bulunan birçok kurum ile anlaşma içerisindedir. Size ürün ve hizmetleriniz ile ilgili reklamlarınızda, tanıtım ve pazarlama faaliyetinizde, yapmak istediğiniz organizasyon ve kampanyalarınızda ulaşmak istediğiniz tüketici kitlesine en kısa ve maliyetsiz yoldan ulaşmanızı sağlamaktadır.
Medya Planlaması ve Medya Satın Alımı çok ayrı bir uzmanlık ve deneyim isteyen bir sektördür. Bu nedenle Kayseri Medya iş akışlarının zaman alan yanlarını otomatikleştirir. Süreci düzenleyerek reklamdaki başarı oranını arttırır. Böylece size diğer kampanya süreçlerinizi yönetmek için zaman kazandırmış oluruz.
Kayseri Medya, anizyonlar, alaşmalı olduğu medya kuruluşları sayesinde müşterilerinize iletmek istediğiniz mesajları en verimli bir şekilde ulaştırılmasında size profesyonel olarak çözüm sunar.


Ürün ve Hizmetler

yerel televizyonlar, yerel gazeteler, yerel radyolar, kayseri açık hava reklamları, kayseray & halk otobüsleri, kayseri alışveriş merkezleri, kayseri dijital reklamlar, kayseri sinema reklamları, kayseri süreli dergiler, kayseri geridönüşüm kutuları & bilboardlar, internet reklamları, K3N® reklamları

#yerel televizyonlar, yerel gazeteler #yerel radyolar, kayseri açık hava reklamları #kayseray & halk otobüsleri, kayseri alışveriş merk #kayseri dijital reklamlar, kayseri sinema reklamla #kayseri süreli dergiler, kayseri geridönüşüm kutul


Benzer Firmalar