IŞIK MÜHENDİSLİK


A.GAZİ MAH.YEŞİL CAD.NO 18/C SULTANBEYLİ

Telefon1: 0216 398 36 00

Telefon2:

Fax: 0216 498 93 62

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

IŞIK MÜHENDiSLiK,

1999 yılında İstanbul’un Sultanbeyli semtinde sıhhi tesisat ve güneş enerjisi üzerine hizmet vermek amacı ile Salih ve Harun IŞIK kardeşler tarafından kurulmuştur. 2001 yılında ilçemize doğalgaz gelmesi ile doğalgaz sektörüne giriş yapmıştır. 10 yıllık süre zarfında ışık mühendislik hem yenilenen teknolojiye ve değişen çağa adapte olmuş hem de firmasını bu yönde geliştirmiştir biz inancımızı işimize yansıtıyoruz.

Doğruluk, disiplin ve müşteri memnuniyeti bizim ilkelerimizdir. Bu sebeptendir ki 8 yıl önceki müşterimiz bugün de müşterimizdir sıhhi tesisat ve doğalgaz konusunda ekiplerimiz yeniliklere açık kendisini geliştiren ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmak için seferber olmuşlardır. Çünkü biz inanıyoruz ki para her ortamda her işte kazanılır ama müşteri memnuniyeti ve devamlılığını kazanmak en zor olanıdır ışık mühendislikte zor olanı tercih etmek ve referanslarımızda ciddi olabilmek için bu yolu seçmiştir.
MiSYONUMUZ;

Toplumda belirgin bir şekilde esnaf ve sanatkâra olan güvensizliği bitirmek, bize iş yaptıran insanların memnuniyetini ve iş yaptırmaktan aldığı zevki yaşamak ve yaşatmaktır.
ViZYONUMUZ;

Yapmış olduğumuz işlerde her geçen gün kendimizi yenileyerek her daim müşteri memnuniyetini ön planda tutarak çağın getirmiş olduğu yenilikleri siz değerli müşterilerimize sunarak büyüyen firmamızı doğruluk ve saygınlık çerçevesinde daha ileriye taşımayı umut ediyoruz.


Ürün ve Hizmetler

YAPTIMIZ İŞLER

SIHHİ TESİSAT
YANGIN TESİSATI
DOĞALGAZ TESİSATI VE ANA KOLON ÇEKİMİ
MOBİL TESİSAT
REHAU TESİSAT
HAVA TESİSATI
SUDEPOSU KURULUM VE TESİTLARI
YERDEN ISITMA TESİSATI
YAĞMUR TESİSATLARI
GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMLERİ
HİDROFOR SATI VE MONTAJI
RADYATÖR KOMBİ SATIŞ VE MONTAJI
TADİLAT VE TAMİRAT İŞLERİ




#FERROLİ KOMBİ #SU TESİSATI #KLİMA #RADYATÖR #TESİSAT


Benzer Firmalar