Anasayfa » Danışmanlık hizmetleri » Muhtelif mal ve hizmetler » İSTANBUL Danışmanlık hizmetleri » USC MUHASEBE DENETİM VE MALİ MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİ ÜMRANİYEDE MUHASEBE

USC MUHASEBE DENETİM VE MALİ MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİ ÜMRANİYEDE MUHASEBE


Ümraniye/istanbul

Telefon1: 2164618701

Telefon2: 2164618701

Fax: 2164618703

Web: uscdenetim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:2 | Memur:5 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Vergi ve ilgili diğer mevzuata, Tek Düzen muhasebe standartlarına uygun şekilde muhasebe defterlerinin tutulması, raporlanması, ilgililere raporların sunulması.
- Bilanço, gelir-gider tablosu, bildirge, beyannameler ve diğer belgelerin düzenlenip tahakkuk işlemlerinin yapılması.
- Yapılmış olan muhasebe kayıtlarının TMS’ ye uygunluğunun kontrolü.
- Küçük ve orta ölçekli işletmeler için bilgisayarlı muhasebe yazılım programlarının seçimi ve muhasebe sistemi altyapısının oluşturulması.
- Muhasebe uygulamaları konusunda danışmanlık yapmak.
- İşletme personeline ait ücret bordrolarının, hesap pusulalarının hazırlanması, işçilerce imzalanmak üzere işverene sunulması.
- Aylık prim ve hizmet belgelerinin tahakkuk ettirilerek firmaya iletilmesi.
- İşe giren personelin işe giriş işlemlerinin yapılması.
- İşten ayrılan personelin Kıdem ve İhbar Tazminatları’nın hesaplanması; işten ayrılma ile ilgili -İAB, İbraname ve diğer tüm belgelerin hazırlanması.
- Bölge Çalışma Müdürlüğü’ne dosya açmak, Ek-1 ve Ek-2 bildirgelerini vermek ve diğer işlemleri yerine getirmek.
- SSK ve İş Mevzuatı konusunda danışmanlık yapmak.
- KDV, aylık ve üçer aylık Muhtasar ve Geçici Vergi, yıllık Gelir ve Kurumlar Vergisi -Beyannamelerinin hazırlanması, kontrolü ve tahakkuk ettirilerek, Tahakkuk Fişi’nin mükellefe sunulması.
- Vergi mevzuatı konusunda danışmanlık yapmak.
- Her türlü şirket Ana sözleşmeleri hazırlamak,Ticaret Odası, Vergi Dairesi, SSK, Bağ-kur ve diğer ilgili resmi makamlardaki başvurularını yapmak, işlemleri sonuçlandırıp mükellefiyet tesislerini gerçekleştirmek.
- Gerçek ve tüzel kişiler şube, depo ve irtibat bürosu gibi diğer şube işyerlerinin açılış ve kapanış işlemlerini yapmak.
- SSK, Bağ-Kur, İş, Vergi ve ilgili diğer mevzuat konusunda genel danışmanlık yapmak. -Mükelleflerin zaman içinde karşılaşabilecekleri muhtemel risklere karşı erkenden uyarılmasını sağlamak. Emeklilik işlemleri konusunda bilgi vermek, yardımcı olmak.
- Mükelleflerin ön muhasebe elemanlarını eğitmek, eğitim sonrası kontrolünü yaparak, ön muhasebenin kusursuz işleyişini sağlamak.
- Mükellefler adına açılması gereken vergi davaları için gerekli inceleme ve hazırlığı yapmak, gerekli delilleri ,benzer konudaki Danıştay kararlarını v.b.dokümanı toplamak; dava dilekçesini hazırlamak. Dava aşamasında mükellefe danışmanlık yapmak.


Ürün ve Hizmetler


#muhasebe mali müşavir #muhasebe bürosu, muhasebeci, malimüşavir, mali müş #smmmm bul üsküdar muhasebe bürosu kadıköy muhasebe #mali müşavirlik vergi fatura iş kanunu #muhasebeci malimüşavir


Benzer Firmalar