Anasayfa » İnşaat şirketleri » İnşaat sanayi » İSTANBUL İnşaat şirketleri » İZAŞ YAPI İNŞAAT SAN.VE TİC.AŞ.

İZAŞ YAPI İNŞAAT SAN.VE TİC.AŞ.


eski çınarsok no 13 Beylerbeyi üsküar

Telefon1: 02163189403

Telefon2: 02163211158

Fax: 02163188244

Web: www.izas-emlak.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1989
Çalışan Sayısı:100 (Yönetici:4 | Memur:0 | İşçi:100
Dış Ülkelerle Bağlantıları:GERMANY,ENGLAND

İZAŞ YAPI İNŞAAT. SAN. VE. TİC.AŞ.1989 yılında Kenan YILMAZ tarafından İstanbul’da kuruldu. Her türlü inşaat ve proje alanında faaliyet gösteren şirketimiz, 2000` li yıllarda İzaş Emlak satış ofisleri ile gücüne güç katarak daha da büyük projelere imza atmaya başladı. İstanbul`un çeşitli yerlerinde 50 adet lüks konut ve işyeri yapımını tamamlamış olan İzaş Yapı, teknolojiyi çok yakından takip edip, uygulamaktadır. Ayrıca, kaliteli üretim ve markanın yanı sıra, reklam ve pazarlamanın da büyük önem taşıdığı şu günlerde ürün ve hizmetlerimizi en iyi şekilde tanıtmak ve pazarlamak gelişmemize büyük katkı sağlamaktadır.
Vizyonumuz; Bilineni, keşif edileni ve deneyimleri en iyi şekilde kullanmak ve geliştirmek, zamanı en iyi ve en kalitelisini üretmek için harcamak, üretim ve hizmetlerimizle daima zirvedekilerle yarışmak, dürüst ve güvenilir olup sağlam yapılar yapmaktır.
Misyonumuz; Yıkıcı olmak değil yapıcı olmaktır. Dünyada dev şirketlerin birleştiği bir dönemde, başarının ve büyüyebilmenin yolu sermaye, bilgi ve becerilerimizi bir araya getirebilmekten geçer.

Saygılarımızla İZAŞ YAPI


Ürün ve Hizmetler

Tek bir düşüncemiz vardı yola çıkarken; insana ve doğaya saygı. Biliyorduk ki insan hayatı ve doğa, sorumluluktu ve hassastı. Dünya ile entegre olmayı, geniş bir vizyonu ve mükemmele ulaşma arzusunu gerektiriyordu. Bu yüzden imza attığımız her proje, insan hayatını daha yaşanır kılmak için atılmış bir adımdır. Şimdi atılacak adımları yeni bir vizyon ve yeni bir öğretiyle hiç durmadan yürümeye devam edeceğiz. Tümü, konusunda deneyimli olan çalışanımız tarafından planlanmış ve tasarlanmış, büyük bir titizlikle sürdürülen çalışmalarımızla İstanbul’un pek çok yerinde birçok aileye yüksek yaşam standartlarında imkanlar sunmuş olan projelere imza atmaya devam edeceğiz. İZAŞ YAPI şehir yaşamından sizi koparmadan insana ve çevreye önem veren değişmez değerleriyle ultra lüks konut projelerine 2010 yılında’da devam etmaktedir..İstanbul Anadolu yakasının en nezih bölgelerinden Çengelköy, Beylerbeyi, Ümraniye ve yeşille mavinin birleştiği şilede başlamış olduğumuz projelerimize Avrupa yakasında’da devam etmekteyiz. Sarıyer, Büyük çekmece ve Kağıthane, de çok sayıda nitelikli konut projesini hayata geçerdik. İlk yurt dışı deneyimi, miz olan Azerbeycan (bakü ) AVM inşaatı da 2011 yılın da tamamlayarak yolumuza emin adımlarla devam etmeyi hedefliyoruzSAYGILARIMIZLA İZAŞ YAPI

#gayrimenkul #yatırım #Danışmanlık #İnşaat #Mimarlık


Benzer Firmalar