Oto Cam Konya - Zafer Otocam


eski sanayi girişi küçükdere sk. no:7

Telefon1: 0332 237 90 05

Telefon2: 0536 609 20 99

Fax: 0332 238 29 60

Web: www.zaferotocam.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1968
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:6
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

http://www.zaferotocam.com
http://www.otocam-konya.com
http://www.otocam-i.com
http://www.otocam-lari.com
Sitemizden detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz...
ZAFER OTO CAM 1968 Yılından Bugüne Konya`da Siz Değerli Müşterilerimize Toptan ve Perakende Olarak Hizmet Vermektedir. İthal Ve Yerli Oto Camlarının Konya Ana Bayi Olan Firmamız Sınırsız Cam Çeşitlerni Aracınızın Model Farkı Olmaksızın Hizmetinize Sunmaktadır.


Otomobil, Kamyon, Kamyonet, Minübüs, Otobüs, Tır, Traktör İş Makineleri, CNC Torna Tezgahları, Pano, Makina, Temperli Özel Camlarla Her Model ve Marka İle Yanıbaşınızdayız.


Ayrıca konya`da Her Türlü Fitil ve Lastik İhtiyacınızı Karşılayabileceğimizi İddia Ediyoruz.


Her Türlü Otomobil, Kamyon, Komyonet, Minübüs, Traktör, İş Makineleri, CNC Torna Tezgahları, Makine, Kazan, ambalaj Sanayi Değirmen Sanayisinde Kullanılan Lastik ve Fitil Çeşitleri Toptan ve Perakende Olarak Hizmetinize Sunulmuştur.


Zafer OTO CAM Kasko Sigortalı Araçların YETKİLİ Oto cam Servisidir. Kaskolu Araçlarınızın Cam Değişimini Hiçbir ücret Talep Etmeden Üstün Hizmet Anlayışıyla Değiştiriyoruz, (Kasko Sigortalı Araç Camlarının Yetkili Servislerde Değiştirildiğinde Kaskonuzun Hasarsızlığının Bozulmadığını Biliyormusunuz ?)


Ürün ve Hizmetler

OTO CAM MONTAJI ÇATLAM CAM TAMRİ KOSKOLU ARAÇLARA ÜCRETSİZ CAM DEĞİŞİMİ OTO VE İŞ YERİ CAM FİLM UYGULAMASI KAPUT KORUMA AÇILIR TAVAN UYGULAMALARI STOP LAMBALARI KARARTMA

#oto cam #otocam #otocamkonya #oto cam konya #


Benzer Firmalar