Anasayfa » Kapı imalat ve satışı » Mobilya ve Dekorasyon » İSTANBUL Kapı imalat ve satışı » Kent Yapı Otomatik Kapı ve Panjur Sistemleri

Kent Yapı Otomatik Kapı ve Panjur Sistemleri


Barbaros Mah.Mahmutbey Cad.7/1 Sok.No:29-B Bağcılar

Telefon1: 5150799

Telefon2:

Fax: 5155618

Web: www.yangınkapıları.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kent Yapı Otomatik Kapı ve Panjur Sistemleri 1994 yılında kurulmuş olup,16 yıl boyunca sahip oldugu bilgi ve tecrubeyi, siz degerli musterileri ile paylasmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Kurulduğu günden itibaren yapı - otomasyon konusunda uzman kadroya sahip olan şirketimiz;Otomatik Panjur, Fabrika Kapıları, Yangın Kapıları, Bariyerler, Mağaza Kepenkleri, Garaj Kapıları,Bahçe Kapıları,Rampa-Körük Sistemleri,Fotoselli Kapılar,Konut Tipi Kepenkler,Sineklik Sistemleri konusunda hizmet vermektedir.
Hizmetlerimiz imalat, satış , montaj ve montaj sonrası ; servis, teknik destek ve yedek parça bulundurma garantisini kapsamaktadır.
İşletmemiz kurulduğu tarihten itibaren kaliteli ürün ve kaliteli hizmet politikası ile kısa sürede sektöründe tanınmış , bu ilkelerinden asla vazgeçmeyerek bir çok başarılı projeye imza atmış ve Türkiye ‘ nin tanınmış firmalarını referanslarına eklemeyi başarmıştır.
Üretimde başarı ve sürekliliğin teminatı hizmette dürüstlük , uygun fiyat ve kalite prensibiyle çalışan Kent Yapı Otomatik Kapı ve Panjur Sistemleri, her geçen gün projelerine yenisini ekleyerek siz değerli müşterileri ile büyümeye devam edecektir.


Ürün ve Hizmetler

Otomatik Panjur, Fabrika Kapıları, Yangın Kapıları, Bariyerler, Mağaza Kepenkleri, Garaj Kapıları, Bahçe Kapıları, Rampa-Körük Sistemleri, Fotoselli Kapılar, Konut Tipi Kepenkler, Sineklik Sistemleri, Döner Kapılar konusunda hizmet vermektedir.

#Yangın Kapıları #Garaj Kapıları # # #


Benzer Firmalar