MISIRLI MODA


FSM Bulvarı İhsaniye Mahallesi İdil Sokak Ümit 2 Ap. No:10 KAt 1 Daire 3

Telefon1: 02242400302

Telefon2:

Fax:

Web: www.misirlimoda.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Gelinlik ve gece kıyafetinde özgün tasarım ve kalite arayan hanımların yeni adresi MISIRLI MODA Bursa Fatih Bulvarı`nda faaliyet göstermektedir. Hayalleri gerçekleştiren MISIRLI MODA’ya uğramadan karar vermemenizi tavsiye ediyoruz.


Ürün ve Hizmetler

Mısırlı Moda`nın ana faaliyet konusu, gelinlik ve gece kıyafetlerini haute couture tarzı ile tasarlayıp hazırlamak ve siz değerli hanımların beğenisine sunmaktır. Mısırlı Moda’nın temelleri 1980’li yıllarda atılmış olup 2009/Ağustos ayından bu yana, Bursa-Fatih Bulvarı’ndaki yeni yerinde müşterilerine hizmet sunmaktadır.
Evlilik günü, hiç kuşkusuz ki hanımların hayatındaki en özel gündür. İşte bu en özel günde 30 yıllık tecrübemiz ile yanınızdayız. Yaşamınızın bu en özel gününde, hayalinizdeki gelinliğe sahip olmak istiyorsanız Mısırlı Moda’ya uğramadan karar vermemenizi tavsiye ediyoruz.
Özgün estetik tasarımlarımız ile feminen zarafetini birleştiriyor ve müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Hanımların vücut tipine uygun, zengin çeşitler sunuyor ve çözümler üretiyoruz. Tasarımlarımızda zarif detaylara önem veriyor, ince işçilik ve kaliteden asla taviz vermiyoruz.
Kıyafetler kendi tasarımcımız tarafından özenle çizilip beğeninize sunuluyor. Beğenilen modeli önce kendi kumaşımız ile dikiyor ve gelin adayının istediği değişiklikleri yapıyor, daha sonra gelinliğin esas kumaşına modeli uyguluyoruz. Mısırlı Moda olarak, koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışıyla sadece Bursa değil, Türkiye’nin birçok şehrinden gelen hanımlara hizmet veriyoruz.


#bursa, gelinlik #moda, abiye #gece, kına #tasarım, elbise #


Benzer Firmalar