Anasayfa » Alüminyum doğrama » İnşaat sanayi » KONYA Alüminyum doğrama » süha alüminyum plastik doğrama inşaat san.ve tic. ltd. şti.

süha alüminyum plastik doğrama inşaat san.ve tic. ltd. şti.


Ağaç işleri san. başkışla sok no:71 selçuklu konya

Telefon1: 0332 234 15 83

Telefon2: 0332 234 11 19

Fax: 0332 233 43 76

Web: www.suhaaluminyum.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:2 | Memur:3 | İşçi:20
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Yapı Sektöründe (Alüminyum dış cephe kaplama sistemleri , alüminyum merdiven ve balkon korkuluk, Katlanır cam balkon sistemleri ve ofis bölme jaluzi, çelik çatı, prefabrik ev ve pvc kapı pencere sistemleri) faaliyetlerini 2003 yılından itibaren aralıksız olarak, yüzde 100 müşteri memnuniyeti ile ulusal ve uluslararası kalite standartları çerçevesinde hizmet sunarak gerçekleştiren firmamız, konularında uzman ve deneyimli bir ekiple Konya ve çevre illerde çalışmalarını hassasiyetle sürdürmektedir.
Süha Alüminyum Plastik Doğrama İnş. San. Tic. Ltd. Şti. Sektörde yarattığı kalite ve teknoloji birikimini yeni hizmet alanlarında da hızla sürdürmektedir.

Kaliteli hizmet üretimimiz devam ederken, bu hizmetin müşterilerimizin istediği koşullarda ve onların ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte olması en önemli önceliğimiz olmaya devam edecektir. Bu öncelikle şirketimizin sunduğu tüm hizmet alanlarında başarılı ve kaliteden taviz vermeden ilerlemektedir.


Ürün ve Hizmetler

Alüminyum doğrama, plastik (pvc) doğrama, dış cephe giydirme balko, merdiven, havuz, treduvar ve fransız balkon korkulukları, çelik koondiksiyonel yapı ve cam balkon katlanır cam jalüzi perde

#süha alüminyum pvc alm korkuluk katlanır cam cam b #metal konya süha # # #


Benzer Firmalar