Anasayfa » Oto kiralama » Turizm » İZMİR Oto kiralama » Auto Smart Rental İzmir

Auto Smart Rental İzmir


sakarya caddesi balçova

Telefon1: +90 533 545 99 99

Telefon2: +90 506 831 50 50

Fax: 232 4391502

Web: www.autosmartrental.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Rent a car yani oto kiralama konusunda deneyimli personelimiz ve müşteri memnuniyeti temelli firma anlayışımız ile siz izmirlilere araç kiralama konusunda en dürüst ve kaliteli hizmeti vermek gerçek görevimizdir. Otomobil kiralama, Kaliteli hizmet,müşteri memnuniyeti ve dürüst çalışma ilkelerini benimseyen AUTO SMART RENTAL profesyonel kadrosuyla kısa sürede müşteri portföyünü geliştirerek rekabetin son hızla ilerlediği, pazar şartlarının her geçen gün değiştiği bir ortamda müşteri odaklı çalışma prensibini ilke olarak benimsemekte ve bu ilke doğrultusunda sık sık yaptığı araştırmalarla müşterilerin araç tercih kriterlerini göz önüne alarak,araçlarını bu kriterler doğrultusunda özenle seçmektedir.


Özenle seçilen bu araçların,güvenli,rahat ve konforlu yolculuğu sağlayabilecek tüm niteliklere sahip olmasına dikkat eden AUTOSMARTRENTAL
bu kalite bileşenlerinin hiçbirinden taviz vermeyerek kaliteyi tam anlamıyla yaşamak yaşatmak arzusunda olup prensip ve ilkeleriyle yürümeden, koşarak amaçlarına ulaşmayı hedeflemektedir.


AUTOSMARTRENTAL kiralık otomobil,transfer ve uzun dönem filo kiralama hizmeti sunmaktadır.İnternet üzerinden yada telefonla yapacağınız araç isteklerinizi evinize,şirketinize teslim eder ve geri alırızrent-a-car-izmir.
Her türlü istek ve görüşleriniz için iletişim bölümündeki telefon numaralarından ve mail adresimizden bize ulaşabilirsiniz..


Ürün ve Hizmetler


dizel albea
dizel albea araçlarımız kaskolu heryere teslim
Rent a car, rent car, Kiralik oto, Oto kiralama, Araç kiralama, kiralık araç, araba kiralama, kiralık oto, car rental, Autosmart araç kiralama, Türkiye araç kiralama, İstanbul, İzmir, Havalimanı rent a car, rent a car Türkiye, araba kiralama

#rent a car balçova,rent a car izmir #araç kiralama #oto kiralama #araba kiralama #izmir rentacar


Benzer Firmalar