Fig Bilgi Teknolojileri


Fevzi Çakmak Bul. No:114 Şehitkamil

Telefon1: 03423217374

Telefon2:

Fax: 03423216754

Web: www.fig-it.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Fig Bilgi Teknolojileri, 2009 yılında Gaziantep`te kurulmuştur. Türkiye`ye yeni teknolojiler getirmeyi kendisine görev bilmiştir ve çalışmalarını bu doğrultuda sürdürmektedir.

İlk olarak, Avrupa`da ve Amerika`da yaygın olarak kullanılan Elektronik Kitap Okuyucuların Türkiye`de de yaygınlaşması hedeflenmektedir. Bu konuda, dünyanın en büyük PDF yazılımları ve Elektronik Kitap Okuyucu üreticilerinden Foxit ile işbirliği yapmıştır.


Ürün ve Hizmetler

Fig Bilgi Teknolojileri, Foxit eSlick Türkiye Distribütörü oldu.
Fig Bilgi Teknolojileri, Foxit ile işbirliğine giderek Foxit eSlick Elektronik Kitap Okuyucularının Türkiye yetkili distribütörlük anlaşması imzaladı.
PDF yazılımları konusunda dünya’nın en önemli firmalarından Foxit firması 2008 yılından itibaren Foxit eSlick Elektronik Kitap Okuyucu üretmeye başladı. Amerika menşeili olan firma Şubat 2010 ayında Fig Bilgi Teknolojileri tarafından Türkiye pazarına getirildi. Gözleri yormayan ekranı, uzun pil ömrü, rahat kullanımı ve taşınabilirliği ile yanınızdan ayırmayacağınız Foxit eSlick, en sevdiğiniz kitapların, dökümanlarınızın, belgelerinizin, ders notlarınızın her zaman elinizin altında olmasını ve istediğiniz zaman okumanızı sağlayacak.
Foxit eSlick ile kitabınızı okurken MP3 formatında müziklerinizi de dinleyebilirsiniz. 512 MB dahili hafızası ve 2 GB SD kartı ile binlerce kitap ve yüzlerce MP3 yüklenebilen üründe PDF, EPUB, PDB formatlarının desteklenmektedir. Doğal PDF desteği ile beraber, PDF dosyalarını yakınlaştırma, uzaklaştırma, yan okuma ve yeniden yapılandırma (reflow) özellikleri ile kullanılabilir. E-ink teknolojisi ile üretilen 6” ekranı, uzun süreli okumalarda bile gözünüzün yorulmamasını sağlar. Ürün ile beraber gelen PDF dönüştürücü yazılımları ile tüm dökümanlarınızı PDF formatına çevirip yanınızda taşıyabilirsiniz. Sadece 180 gr. ağırlığındaki Foxit eSlick rahatça taşırken , 8000 sayfaya kadar kitap okuyabilmenizi sağlayan pili ile uzun süre kullanılabilir. Foxit eSlick, istenildiği takdirde USB kablosu ile bilgisayarınızdan da şarj edilebilir.
Fig Bilgi Teknolojileri, 2009 yılında kurulmuş ve Türkiye’ye yeni teknolojileri getirmeyi kendisine görev bilmiştir.

#ekitap #e-kitap #e-book #foxit #e-reader


Benzer Firmalar