Anasayfa » İnşaat şirketleri » İnşaat sanayi » MUĞLA İnşaat şirketleri » AKKAYA BODRUM İNŞAAT EMLAK ORGANİZASYON REKLAM TURİZM İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRK

AKKAYA BODRUM İNŞAAT EMLAK ORGANİZASYON REKLAM TURİZM İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRK


56. SOK. NO: 1/2 TURGUTREİS / BODRUM

Telefon1: 0252 382 31 60

Telefon2: 5073873514

Fax: 0252 382 31 60

Web: www.akkayabodruminsaat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

AKKAYA İNŞAAT ,ON yıllık tecrübesi ile gayrimenkul geliştirme ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren AKKAYA İnşaat, müşteri memnuniyetini esas alarak bu güne kadar geliştirip hayata geçirdiği prestijli projelerin inşaatlarını başarı ile tamamlamıştır. Geçmiş deneyimlerinden kazanılan ticari itibar ve tecrübenin desteği ile AKKAYA İnşaat, sektöründe başarı ile ilerlemeye devam etmektedir.

Misyonu
İnsanın ilk çağlardan beri süregelen yuva ihtiyacını, ona doğal ve modern olanaklarla çevrelenmiş olarak sunmak. Öncelikle sosyal, sportif ve kültürel aktivitelerle bağını eksiksiz kurarak, doğal yuva ihtiyacını sağlam bir zemine oturtmak. Sonra modernlik, mimari mükemmellik ve teknolojinin akıllı kullanımıyla insanı geleceğe taşımak ve böylelikle yüceltmek. Gelecek kuşakların doğayı korumayı öğrenecek ve öğretecek bireyler olarak yetişmesini sağlamak.

Vizyonu
Temeli insana ve doğaya saygı olan, bireyin doğallığıyla bağını koparmadan modernlik, mimari ve teknolojiden üst düzeyde faydalanmasını sağlamak ve bu sayede Yaşam Mimarlığı felsefemizi tüm dünyaya örnek oluşturacağımızı gözden kaçırmadan yaşam pratiğine aktarmaktır.


Ürün ve Hizmetler

AKKAYA BODRUM İNŞAAT EMLAK ORGANİZASYON REKLAM TURİZM İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ.

# Plan yapılması ve Belediye İşlemleri - Planning a #Kaba İnşaat - Rough Construction Work #İnce İnşaat - Interior Phase of Construction #Dekorasyon - Decoration #Havuz Bakımı ve Kimyasalları - Pool Maintenance &


Benzer Firmalar