DİLERCAN YAPI


imaret mh. Z. Çelebi Cd. No:1/D Merkez

Telefon1: 0338 214 98 57

Telefon2:

Fax: 0338 214 98 57

Web: www.dilercan.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1987
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:8
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 1987 yılında Dilercan Ticaret adı altında mahrukat işi amacı ile kurulmuş, yaklaşık 16 yıl sektör içinde yerini almış ve bunun yanı sıra nakliye işi ile de ilgilenmiştir.2003 yılında Dilercan Ticaret ismi Dilercan Yapı Malzemeleri ve Nakliye olarak değiştirilmiş ; Yapı malzemeleri sektörüne bu isim ile girilmiştir.
2003 yılında Afyon Tuğla, Çorum Kiremit, Çimento, İskenderun Demir-Çelik ve Çukurova Kireç bayilikleri ile toptan ve perakende satış sekline geçilmiştir. Gelişen yapı teknolojisiyle beraber yalıtım ve yapı aksesuarları ürün katoloğumuza katılmıştır...Bunun yanı sıra nakliye araçlarımız ile şehir içi ve şehirlerarası nakliye taleplerinide karşılanmaktadır.

Firmamız açık saha ve kapalı alan depolarımız ile hizmet vermektedir.


İlkeleri dürüstlük,sürat ve hizmet olan firmamız sektörde yaklaşık 25 yıldır hizmet vermekte ve siz değerli müşterilerimize uzun yıllar hizmet vermeyi amaçlamaktadır.


Ürün ve Hizmetler

emlak, inşaat malzemeleri, yapı aksesuarları, yalıtım malzemeleri, yapı hırdavatları, Anahtar teslimi daire, karayapı teslimi daire, fabrika, kömür, nakliye, orman ürünleri

#karaman inşaat #yapı malzemeleri #emlak kömür #nakliye hırdavat #taşeron firma


Benzer Firmalar