HİZMARK GROUP


Emniyet Evleri Yeniçeri Sk.No:24c 4.Levent

Telefon1: 0212 264 17 17

Telefon2:

Fax: 0212 264 22 52

Web: www.hizmark.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:01.09.2004
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Hizmark Group (Solis Enerji), Güneş Enerjisi konusunda uzun yıllar arge çalışmaları yaptıktan sonra, 2004 yılında bu sektörde faaliyet göstermeye başlamış ve kurulduğu günden itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır.
Avrupa`da güneş verimliliği az olmasına rağmen Güneş Enerjisi uygulamaları hızla yaygınlaşmakta, güneş ülkesi olan ülkemizde ise, maalesef bu tip uygulamalara yeni başlanmıştır. Enerji maliyetlerinin giderek artması ve çevreci bir uygulama olmasından dolayı tüm Dünya’da hızla bu sisteme geçiş yapılmaktadır.Güneş Enerjisi uygulama çalışmalarında öncü kuruluş olan Solis Enerji, Ülke ekonomisine çok büyük katkı sağlayacak bu sistemin Türkiye’de de yaygınlaştırılması için çalışmalarını devam ettirmektedir. Kendisini sürekli geliştiren Solis Enerji müşterilerine anahtar teslim çözümler sunmaktadır. Güneş enerjisi ile elektrik üreterek, elektrik ihtiyacı olan her yerde farklı kullanımların ihtiyacını karşılanmaktadır.
Solis Enerji, yeteri kadar kirlenen dünyamızı temiz ve yenilenebilir enerji kaynakları ile yaşanabilecek bir dünya olarak kalmasını sağlamak için çevreci çözümler üretmeye devam etmektedir. Bu kapsamda da Türkiye’de Güneş Enerji uygulamaları konusunda çalışacak Sivil Toplum Örgütü olan GENSED (Güneş Enerjisi Sanayicileri ve Endüstrisi Derneği)’nin ilk üyelerinden biri olmuştur. Aynı zamanda Gensed Yönetim Kurulu Üyeliği yapan Genel Müdürümüz Sn.Savaş Yeşiltaş hizmetlerini burada da devam ettirmektedir.
Solis Enerji, 2004 yılından itibaren vermeye başladığı yurtiçi ve yurtdışı temsilcilikleri sayesinde güneş enerji sistemleri konusunda çok daha etkin bir hizmet sunmayı hedeflemektedir.


Ürün ve Hizmetler


Yüksek Aydınlatma Direği
Direk Boyu / Pole length: 4,5-5 mt. Ampul / Light: PLC Eşdeğer Watt / Equivalent value: 182 w Işık Lümen Değeri / Light Lumen value: 1815 Çalışma Voltajı / Running voltage: 12 V DC Tüketim / Consuming: 33 w Çalışma saat-gün / Running hour-a day: 10 Yedekleme / Back up: 2,5 Gün/Day
Güneş Enerjisi Elektrik Üretimi,
Güneş Enerjili Aydınlatma Sistemleri,
Led Aydınlatmalar,
Yüksek Aydınlatma Direkleri,
Dekoratif Aydınlatma Direkleri,
Park ve Bahçe Aydınlatmaları,
Solar Panel,
Solar Aydınlatma,
Solar Jeneratör,
Solar Akü,
Solar Batarya,
Üretim, Satış, Proje ve UYgulamaları

#Güneş Enerjisi #Solar Enerji #Solar Aydınlatmalar #LED Aydınlatmalar #Solar Panel


Benzer Firmalar