Erzin Aymetal


Kurtuluş Cad İsalı Mah.Çıkışı Erzin

Telefon1: 0326 681 47 97

Telefon2: 0533 261 33 51

Fax: 0326 681 47 97

Web: www.erzinaymetal.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Erzin Aymetal Demirin Sanatla Buluştuğu Adres;

Erzin Aymetal 2004 yılında kurulmuş olup teknolojisini her geçen gün yenileyerek yoluna devam etmektedir.

Firmamız hizmet alanında aranılan üretici olmak için çalışmaktadır. Güvencemiz tecrübemiz, iş ahlakımız ve çalışma hırsımızdır.

Profesyonel bir kadro ile çalışan firmamız her türlü model konusunda tecrübelidir. Kendi bünyesinde üretimini yaptığı ürünlerde yüksek kalite ve titizlikle oluşturmaktadır.

Yeniliğe daima açık olan firmamız,Son sistem makinalarıyla ve uzman personeliyle mekanlarınızın daha estetik bir yapıya kavuşması için ürünlerine yeni tasarımlar edindirmeyi ilke edinmiştir.

Kalitenin bir ayrıcalık olmadığından yola çıkarak, ürün ve hizmetlerimizin tamamında kalite çıtasını her zaman yüksekte tutmaktır.

Hedeflerimiz;
Taahhütlerimizi zamanında ve müşteri isteklerine uygun yerine getirerek rekabet gücümüzü sürekli arttırmaktır.


Ürün ve Hizmetler

erzin, hatay, dörtyol, erzin hatay, çelik kapı, çelikkapı, ÇELİK KAPI, çelik kapı, çelikkapı , İstanbul, ferforje, demir doğrama, üretim, toptan, imalat, İstanbul, ucuz çelik kapı, güvenli, dış kapı, sifreli kapı, kartlı kapı, yangın kapısı, celik kapi, merkezi kilit, kale kapı, ucuz çelik kapı, çelik kapı modelleri, çelik kapı fiyatları, alarm, ahşap, krom, paslanmaz, guneskrom, güneşkrom, gunes krom, güneş krom, paslanmaz dekarosyon, krom dekorasyon, krom boru, çelik, paslanmaz çelik, paslamaz çelik merdiven, krom merdiven, krom korkuluk, paslanmaz çelik korkuluk, korkuluk, endustriyel, endüstiriyel, endustriel mutfak , mutfak tezgahı, alüminyum, alimünyum cephe, cephe giydirme, camekan imalat, paslanmaz çelik camekan, su deposu, çelik su deposu, kanapiler, kutu harf, markiz, markiz imalatı, çatı olugu, çelik baca, baca, aliminyum korkuluk, camlı korkuluk, sundurma, plegsiglas korkuluk, kuzine, paslanmaz çelik tabela

#erzin, dörtyol #metal, aymetal #metal sanayi #erzin #aymetal


Benzer Firmalar