PLN Ofis Mobilyaları


Masko Mobilyacılar sitesi 8 B blok No 16 İkitelli/İstanbul

Telefon1: +90212 675 20 51/4

Telefon2: +90212 675 20 52

Fax: +90212 675 20 55

Web: www.plnofismobilyalari.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 1990 yılında ofis mobilyaları üretim amacıyla kurulmuştur. 19 yıldır kaliteden ödün vermeden müşterilerine en iyiyi sunmaya çalışan Polen Ofis Mobilyaları modüler mobilya ve VIP ofis mobilyalar üreterek sektöründe kaliteli ürün ve mükemmel servis anlayışı ile kendine zirvede bir yer edinmiş, gerek yurt içinde, gerek yurt dışında büyük projelere imzasını atmıştır. Kurulduğumuz günden bu yana değişimi, gelişim ve yeniliği hedefleyerek çağdaş ve özgün tasarımları günümüz teknolojisi ile üretmeyi hedefliyoruz.

Polen Mobilya; ofis mobilyaları sektöründe, Nurus Ofis Mobilyaları, Adyton Ofis Mobilyaları, Tuna Çelik Ofis Mobilyaları, Koleksiyon Ofis Mobilyaları ve Bürotime Büro Mobilyaları gibi mobilya sektöründe mobilya imalatı yapmakta ve öncü projelerde yer almaktadır.

Firmamız, kalite, konfor, ergonomik unsurlarını ön planda tutarak, ofis makam takımları, ofis oturma grupları, çalışma masaları, toplantı masaları, bankolar, sandalyeler, makam koltukları, çalışma koltukları, konferans koltukları, bekleme koltukları, aksesuarlar, sehpalar ve kuruma özel projeler ile birçok alanda üretimini sürdürmektedir. Polen Ofis Mobilyaları; her türlü özel ihtiyaca çözüm üretmek amacıyla kişiye ve alana özel değişik renk ve modelde mobilyalar geliştirmektedir. Sunduğumuz ürün ve hizmetleri uzman kadromuzla montajını yapıyor ve satış sonrası verdiğimiz teknik destek ile de müşteri memnuniyetini daima zirvede tutmayı hedefliyoruz. Türkiye ofis mobilyaları pazarında göstermiş olduğumuz başarıyı, yurt içinde de sürdürürken Avrupa, Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkeleri başta olmak üzere birçok ülkeye ürünlerimizi ihraç ediyoruz.


Ürün ve Hizmetler


Pln King
Ofis Mobilyası,Ofis Mobilyaları,büro mobilyaları,büro mobilyası,makam masası
ofis mobilyaları , büro mobilyası , cam masa , toplantı masa, banko, ahşap banko, ofis koltuk, kanepe, bekleme koltuk, vip bekleme, sedir, sandalye, bahçe mobilya , okul sırası, plastik sandalye, cizim masası, mutfak köşe, makam masası, rattan sandalye, abajur, sehpa, askılık, dilsiz uşak, keson, çelik dolab, çelik mobilya, cam sehpa, kafeterya masa, werzalit masa, makam koltuk, bar tabure, tabure, puf, çöp kovaları, yazı tahta, panolar, ________________________________________

#ofis mobilyaları #ofis mobilyası #ofis mobilya #büro mobilyaları #büro mobilyası


Benzer Firmalar