Artı Logo


Reşatbey 1358 sk. Seyhan/ADANA

Telefon1: 0532 666 01 84

Telefon2:

Fax:

Web: www.artilogo.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:5 | Memur:5 | İşçi:5
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Artı Logo yıllara dayanan tecrübeyi size sunmak için 2009 yılında faaliyete başladı.

Yazılım şirketi olmaktan daha çok yazılım Ar-Ge ekibi olarak çalışmayı tercih eden Artı Logo, Logo Ticari programlarının eğitim-destek, satış gibi hizmetlerin yanısıra kurumlara özel entegre çözümler geliştirmektedir. Logo programları konusunda ki tecrübeyi yazılımla birleştirerek piyasada birçok başarılı çözüme adını yazdırmıştır.

Birçok bağımsız proje geliştiren ekibimiz yazılımın zirvesinde .Net teknolojilerinin tüm imkanlarından yararlanabilmektedir. Bu birimkilerini yine kurumlar için sarfetmeye hazır. Basma kalıp halinde piyasa yazılım sunmaktansa kurumlar için özel yazılımlar gelitirerek direk hedefe ulaşmayı benimsemiştir.

Günümüzde Mobil cihazların ve web teknolojilerinin önemini biliyoruz. Bu konularda teknik donanımız tam olarak herğün değişen rekabet ortamında yerimizi almış durumdayız.

Web:www.artilogo.net
Email: bilgi@artilogo.net
Tel: 0532 666 01 84


Ürün ve Hizmetler


Artı Mobil Sıcak-Soğuk Satış Sistemleri
Logo programlarına %100 entegre olarak çalışan program sizin sahadaki güvenceniz haline gelecektir. Programda hiç bir ek ayar yapmadan İş yerinizde ki logo ayarlarını baz alarak aynı Risk kontorolü vs. kıstasları otomatik olarak aktarım yapar ve uygular. Gün sonu ve gün başı işlemleri, diğer ayarlarla plasiyeriniz hata yapmasının önüne geçilmiş olur. Offline çalışan sistem size hiç ek maliyet getirmez. Başlıca Özellikleri: **Sıcak Satış Yapabilme **Fatura kesebilme **Tahsilat Yapabilm
Boss Report v2.0 - Logo Rapor
Büyük bir hızla değişen iş dünyası artık teknolojiden yararlanarak en sağlıklı verilere ulaşma ve en doğru kararları verebilme çabasındadır. Bu aşamada en büyük destekçiniz olacak olan raporlama sistemiyle bölgelerin satış oranlarını, yeni çıkan ürünlerin hangi bölge ne kadar sattığı, satıcı bazında karlılık, depo, üretim, üretim maliyetleri, stok seviyeleri vb. tüm raporları hızlı ve zahmetsizce alabilirsiniz. Boss Report v2.0 logo rapor ve veritabanı bağımsız raporlar almanızı sağlar. Pi
Logo Ek Modülleri, Logo Raporlama Çözümleri, Mobil Çözümler, Sıcak/Soguk Satış Otomasyonu, Barkodlama Sistemleri.

#artı logo #Logo ek modülleri #Mobil Çözümler #Logo Raporları #Lks Go Tiger Eğitim


Benzer Firmalar