MSK GÜVENLİK


Perpa Ticaret Merkezi A Blok Kat:8 No:800 Şişli – İstanbul

Telefon1: 02122201131

Telefon2:

Fax: 02122201201

Web: www.mskguvenlik.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Biz Kimiz

MESA GÜVENLİK kurucusu Mehmet Salih Keleş, Güvenlik ve elektronik sektöründe 2002 yılında faaliyete başlamış ve bu sektörde kalıcı marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyerek Alarm ve CCTV,GÜVENLİK sistemlerinin projelendirilmesi, ithalatı, montajı, satışı ve satış sonrası hizmeti ve bunlara bağlı olarak KAMERA GÜVENLİK ve TEKNOLOJİK ürünlerle ilgili alanlarda faaliyet göstermektedir. Büyüyen iş hacmi ve gelen talepler doğrultusunda kendi alanında uzlaşmayı ilke edinmiş ve bunun sonucunda da faaliyet alanlarını ithalat, ihracat ve Türkiye geneline dağıtım olarak değiştirmiş olup güvenlik sektöründeki geniş çaplı malzeme ve destek sağlayan bir firma haline gelmiştir.


Kalite: MESA GÜVENLİK dağıtımını yaptığı bütün ürünler CE belgesine sahip olup TSE ve ISO kalite standartlarında üretilerek bayi ve son kullanıcıya ulaşmaktadır.



Hizmet Anlayışımız: MESA GÜVENLİK; teknoloji pazarında markalaşmayı başarmış, ileri teknolojiyi içeren, yüksek kalite ürün yelpazesine sahip kendi sınıfının lider markaları ile beraber çözüm ortaklığı yapmakla birlikte elektronik, güvenlik ve otomasyon sistemlerinde kalıcı bir marka olarak hızla yol alarak elektronik, güvenlik ve otomasyon alanlarında müşterilerine en iyi teknolojiyi, güveni ve yüksek kalite ile en uygun fiyatları sunmayı firma misyonu olarak benimsemiştir.



Projelere Uygun Çözüm: Mevcut ürünler ve sistemler üzerinden projelere değil, projelere uygun ürünler ve çözümler üreterek müşterilerimizin ihtiyacını gideriyoruz.



Arge ve Teknoloji Çalışmaları: MESA GÜVENLİK; güvenliğin önemini ve ciddiyetini bilen, bu alanda dünyaca yapılan ARGE çalışmalarını yakından takip eden bu konuda ortak çalışmalar yapan bir firmadır. Dünya güvenlik pazarındaki teknolojik yenilikleri ve son teknolojiyi aynı anda Türkiye pazarına taşımayı kendisine temel ilke olarak edinmiş ve bu alandaki gelişmeleri yakından takip ederek her zaman teknolojik yeniliklerin adresi olma yolunda hızla ilerlemektedir.



Kameralar: Box Kameralar, Gece Görüş Kameraları, Gizli Kameralar, Dome Kameralar, IP Kameralar,Speed dome kakmeralar



DVR Kayıt Cihazları ve Kartlar: Birden fazla kanal giriş ve çıkış özelliğine sahip kayıt cihazları mevcuttur.



Lensler&Aksesuarlar: 2,5 mm-12 mm arası sabit,Aouto ve Manuel lensler, içten ve dıştan ayarlı mekan motorları, CCTV kablolar, tekli ve beşli kontrol üniteleri, 4 giriş ve 32 çıkış arası video distribütörler



Alarmlar: Aynı sistem üzerinde Hırsız, Yangın, Gaz Kaçağı, Su Baskını, Cam Kırılma, Nem Denetimi, Sıcaklık ve Acil Durum Alarm ile ev ve işyerlerinizi koruma altına alıyoruz.



Adaptörler: 12 Voltan ve 1A-20A arası kamera güç kaynakları mevcuttur.



Quadlar: 4 ve 16 kanal arası ses giriş ve çıkışına sahip quadlar



Switch&Çevirici: TV’den PC’ye ve PC’den TV’ye görüntü aktarıcılar, 4’lü 16’lı switcherler (kamera seçici)



Teknik Servis: Satın aldığınız ürünler 2 yıl süre ile üretim hatalarına karşı garantilidir.


Ürün ve Hizmetler

MSK GUVENLİK MSK GÜVENLİK MSK GUVENLİK MSKGUVENLİK
CCTV, CCD, KAMERA, GUVENLİK SİSTEMLERİ, GÜVENLİK KAMERALARI, CCTV QUAD, GECE GORÜŞ, KAMERA, CCD, MSKGUVENLİK


#msk güvenlik #cctv #msk #mesa güvenlik #msk


Benzer Firmalar