NORTON ELEKTRONİK


okçumusa cad. menevşe iş hanı no:54/109

Telefon1: 0212 238 61 42

Telefon2: 0212 238 61 43

Fax: 0212 237 47 67

Web: www.nortonelectronic.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1970
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:7
Dış Ülkelerle Bağlantıları:ÇİN,TAYVAN,AMERİKA


Sayın yetkili,

Sizi Çin de bulunan Yancheng sehrinde faaliyet göstermekte olan YANCHENG NORTON ELECTRONICS CO.,LTD firması ile tanıstırmak istiyorum.Her türlü otomasyon malzemeleri konusunda yardımcı olabileceğimizi bilmenizi isterim.Ürünlerimiz arasında Solid state röleler, Proximity swicthler, Servo driverler, Soft starterler, Encoderler, Servo motorlar vs.gibi aklınıza gelen tüm otomasyon ürünleri bulunmaktadır.
Bu tür ihtiyaçlarınızda direk Çin fiyatlarıyla ürün temin etme şansını bulacağınızı bildirmek isterim.Ayrıca Amerika’nın Washington şehrinde bulunan NortonelectronicsUSA LLC. Adlı bayimiz sayesinde herhangi bir Amerikan markası( Crydom,Honeywell vs.) gibi markalar da uygun satışlarımız vardır.
Her türlü ithalat konularında ayrıca sizlere yardımcı olacak Norton Elektronik San.Tic.Ltd.Şti. Türkiye mümessilimiz vardır.
Ürün markalarımız dünya markalarıdır.Örneğin LG, MECAPION, ACRO POWER SUPPLIES ,TAISEE POWER REGULATOR , METRONICS, AUTONICS, HONEYWELL, GOLD, ERI, DELTA, LEMO, SANYO, DENKI, TAMAGAWA, HEDSS, NEMICON vs...Bunun yanında kendi üretimini yaptığımız ürünlerin markası NORTON ve SMART ürün yelpazemiz için www.nortonelectronic.com adresini ziyaret edebilirsiniz.Bilgilerinize sunarım.

Saygılarımla,

  YALÇIN VURUR

 ELEKTRİK TEKNİKERİ
 



Türkiye şubemizle iletişim adresimiz:
norton elektronik san.ve tic. Ltd. Şti.
Tel:(+90) 212 238 61 42-43
fax:(+90) 212 237 47 67
E-mail: info@nortonelectronic.com
dogan_k@msn.com
norton.sercan@hotmail.com
norton.omer@hotmail.com
norton.yalcin@hotmail.com


Ürün ve Hizmetler


SOLID STATE RELAYS
YÜKSEK AMPERLİ SOLID STATE RÖLELERDE 1-)MONAFAZE TİPLERDE 10A-1000A ARASI 2-)TRİFAZE TİPLERİNDE 10A-300A ARASI 3-)DC-DC TİPLERİNDE 10A-60A ARASI STOK BULUNMAKTADIR
Norton Electronics co ltd, firması olarak yüksek kalite standartlarında olan ürünlerimizi sunmak isteriz.

Ürünlerimiz hammaddesinden paketlemeye kadar mühendislerimiz gözetiminde yapılmakta olup, ROHS, CE, VDE, TUV, CQC, GOST standartlarında üretilmektedir.Gerek kalite, gerek fiyat avantajı, gerekse stok zenginliğimiz yanı sıra sizlere gereken en iyi servisi sağlayacağımızı bilmenizi isteriz.bünyemizde bulunan ve otomasyon konularında uzmanlasmıs, otomasyan sektöründe 10 yılı askın hizmet vermekte olan elektrik ve elektronik mühendislerimiz sizlere her konuda yardımcı olabilecek tecrübeye sahiptir. Firmamız China-Jiangsu eyaletinde bulunan yancheng city de hizmet vermektedir.



Ana ürünlerimiz;



GOLD ve SMART SERİSİ SOLID STATE RÖLELER : ( www.gold-ssr.com)

1 amperden 1600 ampere kadar AC veya DC yükler için tasarlanmış toplam 300 farklı çeşitte, monofaze, difaze ve trifaze olarak Amerikan ve Japon teknolojisi ile üretilmekte olan solid state röleler ile bu alanda kalite ve fiyat bakımından rekabetçi olduğumuzu bilmenizi isteriz.



TAISEE POWER REGULATORLER: ( www.taisee.com)

Taiwan teknolojisi kullanılar üretilen Taisee marka power regulatorlerin Rusya ve Türkiye ana bayii ve temsilcisi olan firmamız üstün kalite ve teknolojideki regulatorlerimizi sizlere sunmaktan onur duymaktadır..

ACRO POWER SUPPLY: (www.acro-powers.com.tw )

Taiwan teknolojisi kullanılar üretilen Acro marka power supply lerin Rusya ve Türkiye bayii ve temsilcisi olan firmamız üstün kalite ve teknolojideki ürünleri sizlerle tanıstırmaktan onur duymaktadır..

MICROSENSOR BASINÇ SENSORLERİ VE TRANSMİTTERLERİ: ( www.nortonelectronic.com )

Dünya devi MİCROSENSOR firmasının Rusya ve Türkiye temsilcisi olarak hizmetinizdeyiz.

NORTON PROXIMITY SENSOR : ( www.nortonelectronic.com )

M4, M5, M6, M8, M12, M18, M30 çaplarında standard algılama mesafesi ve yüksek algılama mesafeli performans proximity switchlerimiz uygun fiyatlarla stoklarımızda bulunmaktadır.

NORTON FOTO SENSOR: ( www.nortonelectronic.com )

Cisimden yansımalı, reflektörlü ve karşılıklı tiplerdeki dünya standartlarındaki NORTON sensorlerimiz ve özel üretim olan 60, 80 ve 100 cm.algılama mesafeli cisimden yansımalı sensorlerimiz için lütfen irtibata geçiniz.

NORTON SOĞUTUCU : ( www.nortonelectronic.com )

Yıllarca temininde zorluklar yasanılan soğutucular, tüm çeşit ve ebatlarda, stoklarımızda bulunmaktadır, kullandığınız akım icin gerekli olan sogutucu tipini belirleyebilirsiniz.

NORTON KAPLIN: ( www.nortonelectronic.com )

Gerek fiyat olarak gerekse çeşit olarak tüm plastik ve metal kaplinleri stoklarımızda bulunmaktadır.

NORTON TERMOSTAT : ( www.nortonelectronic.com )

Sipralli, gazlı termostatlar, bimetal termostatlar, limit termostatlar ve kazan termostatları tüm dereceleri ile stoklarımızda bulunmaktadır. Rusya ve Türkiye stoklarımızda bulunan toplam 1000.000 adet termostat ile siparişinizi 1 ile 20 gün içinde teslim alabilirsiniz.

N

#SOLID STATE RELAY #SENSOR,CAPLIN #ENCODER,TERMOSTAT #IŞIKLIANAHTAR,SOĞUTUCU #SWİTCH,SOKET


Benzer Firmalar