Anasayfa » İnşaat sanayi » İZMİR İnşaat sanayi » izko marble a.ş.

izko marble a.ş.


Torbalı Kemalpaşa Yolu 5. Km

Telefon1: 02328690239

Telefon2:

Fax: 02328690186

Web: www.izkomarble.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1986
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İZ- KO Mermer A.Ş olarak 1986 yılında İzmir Torbalı’da üretime başladık.24 yıldır faaliyetlerimize aralıksız devam ediyoruz.

Şirketimizin Manisa Salihli’de yer alan Noche Traverten ocağına ek olarak Mart 2009’da Antalya Elmalı’da ikinci bir ocağı faaliyete geçmiştir. Buradan EMELAS Bej Mermer ve LYKIA Bej Mermer adlarını verdiğimiz iki ayrı mermer üretilmektedir. Emelas Bej Mermer gerek yurtiçinde gerekse yurt dışında kısa sürede ilgi görmüştür. Emelas Bej Mermer’in beğeni toplamasının nedenleri; sertlik derecesi ve fosilli bir yapıya sahip olmasıdır

İZ – KO Mermer A.Ş’nin Torbalı’da 12.150 m²’si kapalı olmak üzere 48.000 m² alan içerisinde yer alan fabrikasında traverten ve mermer plaka, döşemelik ve mobilya üretimi yapılmaktadır.

Üretim sürecimizde son teknoloji ürünü makineler kullanılmak suretiyle,deneyimli personelimiz ile ülkemizin öz kaynağı olan doğal taşlar sanatsal eserlere dönüştürülmektedir.Traverten ve mermerden imal edilen mobilya (masa,sehpa,evye,banko vb..)ile muhtelif ebatlardaki döşemelik ürünlerimiz ISO 9001 Kalite Standartlarına uygun olarak ve tescilli markamız ile üretilmektedir.

İZ-KO Mermer A.Ş ‘nin Danimarka’da faaliyet gösteren Marmıc Firması ile bir ortaklığı bulunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Mermer, Mermer Ocağı, Blok Mermer, Mermer Çeşitleri, Mermer Satışı, İzmir Mermer, marble, izmir marble, turkey marble, mermer firmaları

# # # # #


Benzer Firmalar