Marka Bilişim Hizmetleri


onurkent D5 Yolu No: 170 / 9A Kat:2 Daire:6

Telefon1: 0212 488 21 07

Telefon2: 0532 310 31 67

Fax: 0212 488 21 07

Web: www.emlakpaketleri.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2008 yılında İstanbul`da atılan temeller üzerinde yükselerek bugünlere gelen genç bir şirketiz. Gençliğin verdiği dinamizmle hızla yükselerek Web Tabanlı Teknolojilerde hedeflediği noktalara gelebilmek için çaba sarf etmekte olan ve kendini sürekli yenileyen bir firmadır. Web sayfası Tasarımı ile başlayan hizmet yelpazemize zamanla; Web Hosting, Web Yazılımları,Reseller Satışı,İnternet Reklamcılıgı Multimedya, Web Yayıncılık, Web Danışmanlık hizmetlerini de ekleyerek büyüdük ve güçlendik.

MARKA TEKNOLOJİ & GAYRİMENKUL LTD.ŞTİ ; genç ve dinamik kadrosuyla hızla büyüyerek konusunda deneyimli ve uzman bir çalışma topluluğuna dönüşmüştür.

Müşteri memnuniyetini ve beraber çalışılan şirketlerin menfaatlerini de en ön planda tutmak şirketimizin hizmet anlayışını özetleyen bir kavramdır. Yaptığımız her çalışma bizim için bir sorumluluk ve ciddiyet; her çalışılan kurum da bizim bir çözüm ortağımızdır.

VİZYONUMUZ : Web-tabanlı teknolojileri kurumlara en uygun şekilde adapte ederek; şirketlere artı bir değer sağlamak ve yüksek kaliteli bilişim çözümlerimiz ve hizmetlerimiz ile Türkiye`de güvenilir ve kalıcı bir marka ve isim olmaktır.


Ürün ve Hizmetler

emlak sitesi, hazır emlak sitesi, emlakçı sitesi, emlak sistemi, emlak web sitesi, emlak sitesi tasarımı, emlak yazılım, ücretsiz emlak paketi, google reklam, seo hizmeti, domain, bedava hosting

#emlak paketi #hazır emlak sitesi #emlak yazılım #ınternet reklamları #hosting


Benzer Firmalar