Anasayfa » Oto kiralama » Turizm » ERZURUM Oto kiralama » sude oto kiralama

sude oto kiralama


caykara cad.halıtpaşa sıte altı

Telefon1: 4422343025

Telefon2: 5322646104

Fax: 4422343024

Web: sudecarrental.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var

HAKKIMIZDA
1971’den bugüne, ticaret hayatın’da, Erzurum’a ve Erzurumluya vermiş olduğumuz hizmet kalitesiyle, müşteri memnuniyeti odaklı ticaret anlayışımızla var olduk. Ticaretin çeşitli alanlarında sürdürdüğümüz faaliyetler sonrası, halkımızın desteğini arakamıza alarak 1998 yılından itibaren Erzurum ilinde, yerel anlamda, oto kiralama sektöründe faaliyet göstermeye başladık. Gelişen ve küreselleşen Türk ekonomik yapısı içerisinde yerimizi almak ve sadece Erzurumluya değil tüm halkımıza daha iyiyi sunabilmek adına 20.05.2007 tarihinden itibaren Uluslararası bir firma olan National Car Rental’in lisanslı ofisi olarak hizmet sunmaya başladık.
Halen National Car Rental’in lisanslı Ofisi Olarak Erzurum Bölgesinde Havalimanı ve Şehir Ofisleriyle faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.


Ürün ve Hizmetler


Ticaretin çeşitli alanlarında sürdürdüğümüz faaliyetler sonrası, halkımızın desteğini arakamıza alarak 1998 yılından itibaren Erzurum ilinde, yerel anlamda, oto kiralama sektöründe faaliyet göstermeye başladık. Gelişen ve küreselleşen Türk ekonomik yapısı içerisinde yerimizi almak ve sadece Erzurumluya değil tüm halkımıza daha iyiyi sunabilmek adına Uluslararası bir firma olan National Car Rental’in lisanslı ofisi olarak hizmet sunmaya başladık.
Halen National Car Rental’in lisanslı Erzurum Bölge Ofisi olarak faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Hepsi son model ve ful rent a car kaskolu araçlardan oluşan filomuzla, “dilediğiniz yerde teslim”, “şoförlü / şoförsüz” ve “Transfer” opsiyonlarımızla siz değerli Müşterilerimizin hizmetindeyiz.

NOT:HAVALIMANI OFİSİMİZ AÇILDI:

ARAÇ FİLOMUZ

1. Fiat Albea 1.4 Sole - E Grubu
2. Fiat Albea 1.3 A/C Dizel - ED Grubu
3. Fiat Grand Punto 1.4 A/C - K Grubu
4.Honda City 1.4 A/C - K Grubu
5. Fiat Linea 1.3 A/C Dizel - KD Grubu
6.Renault Megan 1.5 A/C Dizel – KD Grubu
7. Ford Focus 1.6 A/C - KA Grubu
8.Honda Cıvıc 1.6 A/C Benzinli – KA Grubu
9.Fıat Fıorıno 1.3 A/C Dizel – J Grubu
10. Fiat Dublo 1.9 A/C Dizel - J Grubu
11.Hyundaı Tuscon 2.0 A/C Dizel – FL Grubu
12.Fıat Scudo 9+1 2.0 A/C Dizel – M Grubu



#erzurumdaoto kiralama ucuz kiralama #havalımanında ofis transfer #kiralık oto erzurum kiralama #wıp kiralama havalımanında kiralama #erzurum kiralama


Benzer Firmalar