YENI METROKENT


Sahinbey

Telefon1: 0545 4582626

Telefon2: 0539 6012626

Fax:

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Her türden taşımacılık sektöründe Yeni Metrokent evden eve nakliyat ister şehir içi nakliyat taşımacılık, isterse şehirler arası nakliyat taşımacılık hizmeti olsun gerçekleştirilir.
Evden eve nakliyat esnasında size geniş kapsamlı servis anlayışıyla eşyalarınız yeni yerleşim yerine en dikkatli güvenli ve kolay şekilde nakliye edilir.
Mesafeler Yeni Metrokent Evden Eve Nakliyat için önemsizdir. Evden eve nakliyat, şehirden şehire nakliyat uzman kadrolarımız ve en temiz malzemelerimizle ustası, ambalajcısı, taşıyıcısı, istifçisi ile 24 saat siz değerli müşteri adaylarımıza, kullanıcılarımıza hizmet etmekten mutluluk duyarız.
Yeni Metrokent Evden Eve Nakliyat şirketi tarafından taşınan eşyaların tamamı güvence altına alınır. Evden eve nakliyat işleminin gerektirdiği her şey özenle yapılır. Eşyalarınız eğitimli evden eve nakliyat elemanları tarafından naylonlara sarılır, hiçbir hasar görmeyecek şekilde sevkedilir. Mobilya türü eşyalarınız özenle söküldükten sonra ikinci adrese de aynı şekilde nakliye edilir ve dikkatle monte işlemi yapılır.

Tel: 0545 4582626
Tel: 0539 6012626
e-mail:veysel2727@hotmail.com


Ürün ve Hizmetler

Yeni Metrokent Evden Eve Nakliyat - Ambalajlama .............................................................. Vitrin mutfak malzemeleri önce temiz kağıda sonra baloncuklu naylonla nakliye elemanları tarafından sıkıca sarılarak kutulanır. Yeni Metrokent Evden Eve Nakliyat elemanları konusunda uzman ve işlerinde titizdirler.Yeni Metrokent Evden Eve Nakliyat - Ambalajlama .............................................................. Vitrin mutfak malzemeleri önce temiz kağıda sonra baloncuklu naylonla nakliye elemanları tarafından sıkıca sarılarak kutulanır. Yeni Metrokent Evden Eve Nakliyat elemanları konusunda uzman ve işlerinde titizdirler.Yeni Metrokent Evden Eve Nakliyat - Ambalajlama ................................................................. Yeni Metrokent Evden Eve Nakliyat kamyonlarının içi özel yumuşak sunta yüzeyli ve ip bağlama aralıklıdır. Bu aralıklardan geçirilen ara ipleri sayesinde yükünüz yolculuk sırasında birbiri üzerine binmez. İstenirse şehirlerarası taşımalarda iki nokta arasında mühürlü taşıma yapılır. Şöförlerimiz sarsıntısız taşıma konusunda tecrübelidirler.

#Gaziantep evden eve tasimacilik #ev tasima #sehirler arasi tasimacilk #sigortali ev tasima #yeni metrokent


Benzer Firmalar