Elektrikport


19 Mayıs Mah.Büyükdere Cad.No:4 Basman Han K:4 D:4 Şişli / İSTANBUL

Telefon1: 0212 383 2436

Telefon2: 0555 830 2205

Fax: Yok

Web: www.elektrikport.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Günümüzde her kişi ve kurumun en sık buluştuğu yer Web Dünyasıdır. Elektrikport da web dünyasına bir “konsept” yaratmak için geldi. Bir tema olmanın sonsuz avantajıyla tüm elektrik dünyasını tek bir çatı altında toplamayı hedefledi. Birbirleriyle sürekli ve yoğun bir iletişimde bulunan ekip ve ekipmanları, ürün ve yöneticileri sektör başlığında buluşturdu.

Firma sahiplerinden mühendislere, müteahhitlerden teknisyenlere, satın alma kararını veren yetkiliden son kullanıcıya kadar geniş bir kitleye hitap ediyor; üretimden pazarlamaya, teknoloji transferinden ekipmana, insan kaynaklarından bilgi kaynaklarına kadar içinde elektrik ve elektroniğe ait ne var, ilgili herkesin tüm gereksinimlerine çözüm arıyor.

Tüm üniversitelerdeki öğrencileri sektör bilgileriyle donatan; ama aynı zamanda sektörü geleceğin insan kaynaklarıyla buluşturan Elektrikport, bu yönüyle de üniversiteler ile markalar arasında bir köprü kuruyor. Bu buluşmayla elektrik ve enerji dünyası parlak fikirlere kavuşuyor, kendini geliştirecek, hatta bir anlamda “Ar-Ge” oluşturabilecek bir dinamizm kazanıyor.

Kısa sürede ilgi gören ve bir güç oluşturan Elektrikport, üniversite-sanayi buluşmalarını da içeriğine ilave ederek bugün elektrik ve enerji dünyasının portalı haline gelmiştir.


Ürün ve Hizmetler

elektrik haberleri, enerji haberleri, sektörel haberler, fuarlar, seminerler, firmalar, eğitimler, eğitim firmaları, teknik bilgiler, röportajlar, üniversite kulüpleri, yazarlar, genç yazarlar, forum

#elektrik haberleri #enerji haberleri #fuarlar seminerler #genç yazarlar #proje danışmanlık


Benzer Firmalar