section güvenlik sistemleri


küçükköy mah. gebzeli cad. no:4

Telefon1: 02125358815

Telefon2:

Fax: 02126091988

Web: www.section.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:4 | Memur:0 | İşçi:7
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

SECTION
Ileri Teknoloji İle Güven Inşaa Eder.

Ismini güvenlik diyarı tanımından alan section, farklı hizmetleri bir araya getiren, ulusal ve uluslararası kuruluşlara, `proje yönetimi` felsefesiyle tam servis sunan yeni nesil bir elektronik güvenlik şirketidir.
Section`ın temel hedefi kuruluşların ihtiyaçları doğrultusunda şekillenen, hatta kimi zaman sadece o kuruma özel olarak tasarlanan elektronik güvenlik çözümleri üretmek; minumum maliyet ve maximum verim ilkesiyle tasarlanmış bu çözümleri sürdürülebilir kılmaktır.

Fark Yaratan Hizmet Anlayışı;

Bu nedenle Section, nitelikli kadrosunun yanında kendi alanlarının en iyileri ile çalışır. uzmanlıkları kanıtlanmış, yetenekleri tescillenmiş stratejik işbirlikçileri ile farklı talepler için en doğru çözümleri iletir.Proje tasarımından uygulamaya ve düzenli servise, her aşamada benzersiz bir hizmet sunar.


Ürün ve Hizmetler

elektronik güvenlik sistemleri, kartlı geçiş sistemleri, kamera sistemleri, alarm sistemleri, yangın alarm sistemleri, personel kontrol sistemleri, ip kamera sistemleri

#elektronik güvenlik sistemleri, kartlı geçiş siste #kamera sistemleri, alarm sistemleri #yangın alarm sistemleri, personel kontrol sistemle #ip kamera sistemleri #


Benzer Firmalar