Oz baskent Nakliyat


Malazgirt mah.yaşar kemal sokak/43

Telefon1: 0536 526 97 72

Telefon2: 0312 259 00 34

Fax: yok

Web: ozbaskentnakliyat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:2 | İşçi:12
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var

Öz BaskentEvden Eve NAKLİYAT
(0 312) 259 00 34 - (0 536) 526 97 72
Siz müşterilerimizi daha iyi anlayarak sizlere daha verimli hizmet sunmaktır.
Batıkent Nakliyat firmasının amaçlarını daha kolay gerçekleştirebilmektir.
Müşterilerimizi memnun kılarak, Batıkent evden eve sektörü içindeki potansiyel müşterileri kazanabilmektir.Batıkent hizmetlerinden faydalandıktan sonra bizim müşteriye yönelik düşünce ve davranışlarımızı daha iyi göreceksiniz.
Müşteriye yönelik düşündüğümüzü,
Müşteri davranışlarını analiz ettiğimizi,
Müşteri memnuniyetini sağlayarak KAZAN-KAZAN formülünü uyguladığımızı,
Müşteri şikâyetlerini en etkili bir biçimde ele alıp sorunu çözdüğümüzü hizmetlerimiz sırasında yaşayarak en büyük amacımızın size en iyi hizmeti vermek olduğunu anlayacaksınız


Ürün ve Hizmetler

ÖzBaskent Nakliyat her sektörde gösterdiği başarıyı ofis taşımacılığında da göstererek ofis taşımacılığını çok daha kolay kılmıştır. Öncelikle ofis taşımacılığı için eksper eleman gelerek ofisi inceler. İnceleme bittikten sonra etüt çalışması yapılır. Eğer anlaşılırsa Esin Nakliyat’ ın diğer bölümlerinde olduğu gibi taşıma olayı kağıt üzerine dökülerek karşılıklı sözleşme yapılır taşıma günü ofis görevlileri elemanlarla değil direkt olarak Esin Nakliyat’ ın formen’ i ile muhataptır. Taşıma günü taşımanın daha seri ve daha rahat olması için ofis oda oda taşınır. Arşiv dolapları ve masaların demontesi daha seri olması için şarjlı ekipmanlar kullanılmaktadır. Tüm ofis eşyaları avrupadan ithal pet garft kağıtlara sarılır. Dosya ve masa aksesuarları ise kolilere konulur. Koli üzerine oda sahibinin ismi yazılır.

# # # # #


Benzer Firmalar