EMC Services Ceviri Tercume


Istanbul

Telefon1: 05427403127

Telefon2:

Fax: 02122001010

Web: www.wix.com/emcservices/ceviri

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

EMC Services Çeviri & Tercüme Hizmetleri yüksek kaliteli Ingilizce/Turkce/Ingilizce çeviri hizmeti vermektedir.

Uluslararasi güven ve kaliteli hizmet anlayisimiz ile gerek kurumsal gerekse bireysel yazili tercüme ihtiyaçlarinizda güvenilir çözüm ortaginiziz.

Tercümesi yapilacak belgeleriniz, çeviri konusunda bilgi sahibi olmalarinin yaninda uzmanlik konularina da hâkim profesyonel tercümanlarimizca hazirlanmaktadir.

Çevirileriniz talebinize uygun olarak e-posta, faks ve yazili olarak teslim edilebilir. Talep etmeniz durumunda dosyalariniz html, pdf, freehand ve diger formatlarda da profesyonel çözüm ortaklarimizca hazirlanarak tarafiniza sunulabilmektedir.

En büyük farkimiz ise fiyatimiz!

Çevirilerinizin sayfasi sadece 7,5 TL.


Ürün ve Hizmetler

Ucuz Çeviri Hizmeti, Sayfa başı 7, 5 TL.
Şok fiyatlar.

EMC Services Çeviri & Tercüme Hizmetleri yaklasik 5 senedir, çağdas, güler yüzlü, kaliteli ve hizli hizmet anlayisi ile yerli ve yabanci yuzlerce musterisine yazili, ve on-line çeviri alanlarinda hizmet vermektedir.

EMC Services Çeviri & Tercüme Hizmetleri müsterilerine en iyi seviyede hizmet verebilmek için günümüzün tüm teknolojik araçlarindan faydalanmaktadr. Bu anlamda gerekli yazilim ve donanim altyapisi müsterilerimizin ihtiyaçlarina uygun olarak yaplandirilmistir.

Günümüz is dünyasinda zamani doğru kullanmanin ve kusursuz hizmet sunmanin öneminin bilincinde olan EMC Services Çeviri & Tercüme Hizmetleri, siz değerli müsterilerine ayrcalikli hizmet sunmak için çevirilerini daimi kuryeleri, kargo, e-mail ve faks veya FTP alanlari aracliği ile sizlerin belirleyeceği sürelerde ulastirmaktadir.

#ucuz çeviri ucuz ceviri #ceviri çeviri #tercüme tercume turkce ingilizce #ucuz tercume ingilizce türkçe #ingilizce öğrenci


Benzer Firmalar