Kupam akıllı kart sistemleri


Aydın sk. no:22/1 suadiye

Telefon1: 0216410309

Telefon2:

Fax: 02164103815

Web: www.kupam.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:2 | Memur:5 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var

Cebit Bilgisayar ve Büro Donanımları İth. İhr. Ltd. Şti. , 1990 yılında Istanbul Suadiye`de, kurumsal ve kişisel bilgisayar sistemleri konusunda hizmet vermek amacıyla kurulmuştur.

Çağın getirdiği yeniliklere beraber otomasyon sistemleri, üretim kontrol sistemleri, güvenlik sistemleri kurulumu, görüntüleme sistemleri, otomasyon ve elektronik sistemleri ile ilgili hizmetler konularında çalışmalar gerçekleştirmeye başlamıştır.
1996 yılında yazılım departmanını K.U.P.A.M. adı ile markalaştırarak sektörlere özel yazılımlar, kart uygulamaları geliştirme, internet hizmetleri, B2B ve B2C uygulamaları geliştirmeye başlamıştır.
Bu tarihten itibaren KUPAM, yurtiçi ve yurtdışı kurum ve kuruluşlara kart sistemi yazılımları ve otomasyon sistemleri geliştirme konularında çalışmalarına devam etmektedir


Ürün ve Hizmetler

Kart sistemleri çeşitli isimlerle anılabilir. Örneğin müşteri kartı, indirim kartı, puan kartı, çipli kart, üye kartı, vip kartı, yemek kartı, harcama kartı, öğrenci kartları veya personel kartı. Her ne isimle anılırsa anılsın bu akıllı kartların istenen fonksiyonları yerine getirmesi için gereken sistemlerin üretimi Kupam tarafından sağlanmaktadır. Kupam ile kart sistemleri en uygun maliyet ile sunulabilmektedir.

#akıllı kart sistemleri #çipli kart #kart sistemi #müşteri kartları #puan kart


Benzer Firmalar