Empa Ayakkabıcılık


Cebeci Mah. Atatürk Bulvarı 2496 Sok. No:39 Sultangazi / İSTANBUL

Telefon1: 02124766487

Telefon2:

Fax: 02124766487

Web: www.empagroup.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

HAKKIMIZDA
Empa Group Ayakkabı Sektöründe uzun yıllar faaliyet gösteren Aile Şirketinin, Pazarlama ve Satış kolu olarak kurulmuş, resmen 2005 yılında faaliyete başlamıştır.
Genç, Girişimci, Gelişime ve Değişime Açık, aynı zamanda Ayakkabı sektöründe 10 yıllık deneyime sahip kurucu kadrosu ile hızla büyüyen ve Marka olma yolunda ilerleyen bir grup kuruluşudur.
Bünyesinde Ayakkabı İmalatı yapan firmaları, Saya Dikim Atölyesi ve Satış/ pazarlama firmalarını barındırmaktadır.
Grup Altında bulunan imalat firmaları, Ürün Tasarımı ve Üretimi yapmakta olup, Pazarlama ve Satış Firmaları ise ürünleri, E-Ticaret ve farklı pazarlama kanalları ile nihai tüketicilere ulaştırmaktadır.
Böylece hedeflenen


Ürün ve Hizmetler

Empa Gorup’a Bağlı E-ticaret Sitesi: Ayakkabısatiyorum.com “Empa Group” Kuruluşu, bünyesinde 2010 Ocak tarihi itibariyle Ayakkabı sektöründe, Online satış alanında faaliyet göstermeye başlayan, Satışa yönelik, Müşteri odaklı bir “E-ticaret” Firmasıdır. Hedefimiz E-ticaret sektöründe, kendi alanında tercih edilen, uzun ömürlü, istikrarlı şekilde büyüyen, kaliteli bir Marka olmak. Gayretimiz Müşterilerimize Sorunsuz sipariş, Seri sevkiyat ve Hızlı teslimat gibi kolay alışveriş imkânları sunmak. Sitemizde mevcut olan Ürün çeşitliliğimizin geneli, kendi imalat firmalarımıza ait olan ürünlerden oluşmaktadır. Site içeriğinde farklı kategorilere ait, yaklaşık 500 adet ürün bulunmaktadır. Ürün sayımız ve çeşitliliğimiz sürekli olarak müşterilerimizin arz ve talebine göre sirkülâsyona uğramaktadır. Ayakkabisatiyorum.com Edirne’den Ardahan’a, hiçbir mesafe farkı gözetmeksizin müşterilerimizin taleplerini karşılamakta ve aynı özeni göstermektedir. Aynı iş günü içerisinde sevkiyat, 3 iş günü içerisinde teslimat, Satış sonrası Müşteri memnuniyeti, Sorunsuz Alışveriş ve Kusursuz Hizmet politikasını ilke edinmiştir. Ayakkabisatiyorum.com E-ticaret Firması, Genel Ayakkabı Müşterisi olan Nihai tüketici kitlesini, takip ve analiz eden, çıkan sonuçlar doğrultusunda en çok satılan ve satılabilecek potansiyele sahip olan, ürünler tasarlayan ve üreten İmalat firmalarımız ile koordineli şekilde çalışmakta olup, İmalat Firmalarımızın vitrini olma özelliğini taşımaktadır. Toptan ayakkabı satışında belli bir müşteri portföyüne sahip olan Empa Group gün geçtikçe daha da büyüyerek www.ayakkabisatiyorum.com satış sitesi sayesinde daha geniş kitlelere ulaşmaktadır. Ayrıca Empa Group Mağazalar Zinciri altında Türkiye Geneline Bayilik vermektedir.

#ayakkabı #toptan #satış #e-ticaret #bayilik


Benzer Firmalar