KAYALAR SU


k.çekmce

Telefon1: 02126248080

Telefon2: 02126248081

Fax: 02126248082

Web: www.su.somee.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:50
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kayalar su 1994 yılında kuruldu. T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından ruhsatlı ve tam yetkili olan Kayalarsu, Bakanlığın, 29 Nisan 1999 Tarih ve B100TSH100000 sayılı Tebliğleri çerçevesinde, deneyimli ekip ve ekipmanı ile en kaliteli ve en hızlı hizmeti sunmaya devam etmektedir.



Kayalarsu, Sağlık Bakanlığı ve ilgili kurum ve kuruluşların izni ve ruhsatları ile kurulan doğal memba kaynağı tesislerinde, el değmeden, hijyenik ortamda tankerlere ve polikarbon şişelere dolum yapmaktadır.



Doğallığı bozulmadan sizlerin kullanımına sunduğumuz memba suyumuzu, yetkili kurum ve kuruluşlara düzenli olarak tahlil ettirmekteyiz. Laboratuar tahlil neticelerini müşterilerimizle sürekli olarak paylaşmayı da kendimize görev saymaktayız.



Açık su verdiğimiz müşterilerimizin depo dezenfekteleri, kimya mühendislerimizin gözetim ve kontrolünde, ücretsiz olarak yapılmaktadır. Deponuzun büyüklüğüne ve PC 19 lt.lik şişe suyu ve 180,200-250-300 cc’lik bardak suyu tüketiminize göre daha cazip fiyatlar sunmaktayız. Ayrıca, “Tankerle Su Temin İzin Belgesi” T.C. Sağlık Bakanlığı Yönetmeliği’ne göre şirketimiz tarafından temin edilmektedir.


Ürün ve Hizmetler


TANKERLE İÇME SUYU
Dökme Su-TANKERKE İÇME SUYU-TANKERLE SU SATIŞI-TANKERLE SU İSTANBUL KayalarSu Suyu’nun üretimi; Sağlık Bakanlığı İl Sağlık Müdürlüğü tarafından, kendi bünyesindeki laboratuarlar tarafından ve Sağlık Bakanlığı Hıfzısıhha Enstitüsü Müdürlüğü tarafından ruhsata esas kimyasal ve bakteriyolojik yönden denetlenmektedir.Tankerle içme suyu ;25 Tonluk Tankerlerimizle İşyeriniz, Fabrikanız Ya Da Yemekhanenizdeki Deponuzu Veya Havuzunuzu En Hızlı Şekilde, En Kaliteli Sularla, En Uygun Fiyata Dolduruyoru
tankerle içme suyu

#tankerle içme suyu #su #içme suyu #tankerle su #tankerle su istanbul


Benzer Firmalar