Anasayfa » Asansör » Metal ve Yan Sanayi » İZMİR Asansör » KAT ASANSÖR SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

KAT ASANSÖR SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ


KIBRIS ŞEHİTLERİ CADDESİ 1448 SOKAK NO:28/1 ALSANCAK İZMİR

Telefon1: 232 - 421 57 48

Telefon2: 232 - 422 18 83

Fax: 232 - 422 58 66

Web: www.KATLIFT.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1987
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:VAR

KAT Asansör, Ege’nin En Tecrübeli Asansör Firması...
Şirketimiz 1987 yılında KAT Asansör Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adıyla şuandaki adresimizde kurulmuştur. Sanayi ve Ticaret Bakanlığının ilgili yönetmelikleri ve uluslararası güvenlik mevzuatlarına uygun olarak tasarım, imalat, montaj ve bakım hizmetlerini 23 yıldan bu yana sürdürmektedir.

Referansımız Teknoloji...
21. yüzyılda, toplumların geleceğini teknoloji ve teknolojiye dayalı çözümler yönlendirmektedir. Teknolojiye dayalı asansör sistemlerini kullanarak; tasarımı, üretimi ve kullanıma sunumu yönlendiren KAT Asansör, zengin ürün ve çözüm yelpazesiyle, geniş bir müşteri tabanına kesintisiz hizmet vermektedir. Şirketin önemli müşterileri arasında yurtiçi ve yurtdışındaki şirketler, kamu kuruluşları ve kişiler yer almaktadır. Dünya asansör endüstrisindeki gelişmeleri yakından izleyen KAT Asansör, hem Rusya hem Türk Cumhuriyetleri pazarının, hem de yurt içindeki kullanıcıların beklentilerini dikkate alarak, kendisini ve ürün portföyünü sürekli yenilemek ve geliştirmektedir. Ulusal ve uluslararası pazarlardaki müşteri gereksinimlerine uygun olarak, uluslararası markalı ana malzemelerle tasarlanan projelerini (insan, hasta, yük, oto, servis ve özel amaçlı asansörler ile yürüyen merdivenler) geniş bir yelpazede sunmaktadır.

KAT Asansör Kalite ve Güvenliğin Adresi…
Kuruluşumuzdan bu yana TSE standardları ile Ege Bölgesinde öncü bir rol üstlenerek sürdürdüğü uygulamalarına, 2001 yılında Rusya ve Türk Cumhuriyetleri için GOSST standardını ekleyip, 2004 yılında da (MODÜL H), ISO-9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi ve CE işareti güvencesi belgelerini alarak bölgesinde ilk CE Sertifikasına sahip asansör firması olmuştur. 2005 yılında da yurtdışı şube açma (TÜRKMENİSTAN) projelerini tamamlamıştır.

KAT’ da Hedef, Müşteri Memnuniyeti ...
Müşterilerinin özel taleplerine uyumlu olarak müşteri memnuniyetini sürdürmek, çalışanların mutluluğunu sağlamak ve pazar payını arttırmak hedefimizle; Yüksek ürün kalitesi, güvenli imalat ve etkin servis hizmeti ile müşteri memnuniyetinde sürekliliği sağlamak, bu hedefini de tüketicisine sunduğu kaliteli asansör sistemlerini yetkin personelinden oluşan insan kaynaklarına dayalı organizasyon yapısı, teknik destek, 2 yıl garanti, uygun fiyatlar ve yaygın servis ağı ile kanıtlamaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Estetiği teknoloji ile buluşturan KAT Asansör, otomatik kapılarla donatılmış asansörlerini; hız ve kapasitelerine göre seçilmiş güvenlik frenleri, kabinleri, çarpma anında deforme olmayacak biçimde mukavemeti sağlanmış, dekoratif, paslanmaz laminant alüminyum, granit malzemeler, endirekt aydınlatma ve haberleşme cihazları ile bütünleştirmektedir. Asansör cinslerine göre microprosesör, kontrollü elektronik veya elektromekanik tipte sellektif, simpleks, dubleks, tripleks kumandalı digital sistemler ile frekans ve voltaj kontrollü kademesiz motor hız kontrol kumanda devreleri üreten KAT Asansör, geniş ürün yelpazesini modern yapılara konfor olarak taşımaktadır.

Şahıs/Yük/Hasta/Hidrolik/Oto Asansörleri
Kumanda Panoları ve Kontrol Sistemleri
Montaj - Bakım - Onarım - Revizyon - Danışmanlık Hizmetleri

#KAT Kat #kat asansör #yürüyen merdiven #KATLIFT lift #elavator


Benzer Firmalar