Anasayfa » Oto bakım onarım » Otomotiv ve Yan Sanayi » İSTANBUL Oto bakım onarım » NANOLIFE NANOTEKNOLOJİK YÜZEY KORUMA VE END.KAP.ÜRN.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

NANOLIFE NANOTEKNOLOJİK YÜZEY KORUMA VE END.KAP.ÜRN.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.


Topçular Mh.Gürbüzler Cad.No.13 34055-EYÜP/İSTANBUL

Telefon1: 212 493 31 12

Telefon2: 212 493 31 13

Fax: 212 493 31 12

Web: www.nano-life.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:2 | Memur:3 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İşletmemiz, nanoteknolojik yüzey koruma ve endüstriyel kaplama ürünleri ithalat, pazarlama ve satışı konusunda siz müşterilerimizin sorunları doğrultusunda çözüm üretmek amacı ile kurulmuştur. Sürekli olarak geliştirilen nanoteknolojik yüzey koruma ürünleri ile otomobil boya, krom-çelik, cam, seramik, beton, doğal taş, plastik, deri, tekstil ve benzeri yüzeyler korunabilir.
Nano parçacıkları uygulama sonrasında yüzeyde bir tabaka oluştururlar. Oluşan bu tabaka sayesinde kireç ve kirlerin yüzeye bağlanmasına engel olarak yüzeyin korunmasını sağlar. Yüzeyin üzerinde bulunan gözeneklerin gözle görülmeyen bir tabaka ile kaplanması sayesinde sıvılar ve kirler yüzeyin içine nüfuz edemezler, yüzeyde damlacıklar halinde kalırlar. Bu sayede yüzeye kirin tutunması önlenir.
Her türlü doğal taş, mermer, plastik, granit, seramik ve cam yüzeylerde yosun, kir izi ve bakterilerin oluşmasını engeller. Yüzeyi sadece su ile kolay temizlenir bir hale getirir ve uzun süreli koruma sağlar. Aynı zamanda yüzeylerin UV ışınlarından etkilenmesini önler. Yüzeyde kirlenmeyi engeller ve herhangi bir temizlik maddesi gerektirmeden kolay temizlenir bir hale getirir.


Ürün ve Hizmetler


NANOLIFE MARINE YAT TEMİZLİK VE KORUMA HİZMETLERİ
Nanolife Marine Yat ve Teknelerinizin iç ve dış detaylı temizliği ve temizlik sonrası nanoteknolojik koruma hizmetleri verilmektedir. Bunun dışında yat ve teknelerinizdeki tik ile kaplanmış bölümlerinizi FPU cilamız ile 20 yıl gibi uzun bir süre koruma altına alıyoruz.
Otomotiv Koruma Ürünleri,
Taş, Mermer, Granit, Cam yüzey koruma ürünleri,
Çok amaçlı köpük, temizlik malzemeleri, Nano silgi, Mikroflament bez, Endüstriyel kaplama ürünleri ve her türlü izolasyon ve kaplama sorunlarınıza göre üreteceğimiz çözümler ile hizmetinizdeyiz.

#Nano Oto Koruma #Baynano baynano #Bayraktar #yüzey koruma #nanolife nanoteknoloji


Benzer Firmalar