İstanbul Cerrahi Tıp Merkezi


100 Yıl Mah. Barbaros Cad. 43. Sok. No :1 Bağcılar / İstanbul

Telefon1: 0212 629 13 76

Telefon2: 0212 629 13 76

Fax: 0212 629 46 20

Web: istanbulcerrahitipmerkezi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:70 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İstanbul Cerrahi Tıp Merkezi olarak amacımız kamu ve diğer özel hastanelere alternatif olabilecek hizmet sunumunda nitelikli bir sağlık kuruluşu yaratmanın hedeflenmiş olmasıdır. Bu duygularla kurulan Hastanemiz Bağcılar ilçesinde İstanbul Cerrahi Tıp Merkezi adıyla sağlık hizmeti sunumuna başladı. İlçenin büyük bir yerleşim yeri olması ve yeterli sağlık desteği almaması nedeniyle başlangıç yeri olarak tercih edildi.

İnsan sağlığını koruma bilinci ile, içerisinde uzman doktorların yer aldığı ekibimizle hizmet veren hasta ve çalışan memnuniyetini temel alan kurumumuzun amacı; Toplumun yaşam kalitesini yükseltmek, hastalarımızın kendilerini güvenerek emanet edeceği ve sürekli tercih edilen bir sağlık kurumu olmaktır.


Ürün ve Hizmetler

Hastanemizde;
Acil Servis, Ambulans Hizmeti, Diş, Tedavi Kliniği, Röntgen, Ultrasonografi, Tıbbi Tahlil Laboratuarı, Ameliyathane, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Dahiliye, Genel Cerrahi (Endoskopi Ünitesi), Kulak Burun Boğaz, Göz Hastalıkları, Anesteziyoloji, Enfeksiyon Hastalıkları (İntaniye) alanlarında uzaman ve deneyimli kadrosu ile hizmetlerimizi sürdürmekteyiz.

#istanbul Cerrahi #Bağcılar Hastane #Bağcılar Cerrahi #Bağcılar Kadın Doğum #Bağcılar Sağlık


Benzer Firmalar