Nami Elk. Ekp. İnş. San. Tic. Ltd.Şti


Alemdağ Cad. Yonca Sok. No: 10 Ümraniye

Telefon1: 0216 526 52 32

Telefon2:

Fax: 0216 526 52 33

Web: www.alternas.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Hakkımızda

Nami Safe markasıyla 1998 yılında kurulmuş olup gücünü kurucusunun ilkelerinden hizmet anlayışıyla en iyiyi hedefleyen sektörün her alanında topluma hizmet vermeyi görev bilen kadrosuyla bütünleşmiş bir kuruluştur. Bu ortak değerleri paylaşan ve benimseyen çalışanlarının oluşturduğu Nami Safe ailesi kültürü, karşılıklı saygı ve sevgi anlayışı ile size huzurlu bir ortam sağlamaktadır. Nami Safe kuruluşunu sağlam ve dinamik bir yapıda tutmak için sürekli gelişim ile çalışanların performanslarını arttırmaya, takım ruhu oluşturmaya, çağdaş, profesyonel ve huzurlu bir iş ortamı sunmayı hedefler. Nami Safe ithal ettiği ürünlerin kalitesinden ödün vermeden hızla ve müşteri memnuniyetini benimseyerek yol almaktadır. İthal etmiş olduğu ürünlerden yalnızca bir tanesi olan LUCELL modelini sizlerle buluşturmuştur. Dokunmatik ekranı, sıklığı, tasarımı ve göze hitap eden zerafeti ile Türkiye’de bir ilke imza atarak, siz müşterimizin hayatında çelik kasa kavramını değiştirip yeni bir dönem başlatmıştır.

Vizyon

Farklılıklar yaratarak faaliyet gösterdiğimiz alanda dünyada önde gelen kuruluşlar ile rekabet etmek, teknolojik gelişmelerde öncü olmak ve müşteri beklentilerini eksizlik karşılayarak kalite ve hizmette ödün vermemek.

Misyon

Rekabetçi ve sürdürülebilir büyüme potansiyeli olan çağdaş ve teknolojik birikimimizle sunduğumuz ürün ve hizmetler ile müşterilerimizin ve çalışanlarımızın memnuniyetini en üst düzeyde sağlamak gerek ekonomik, gerekse sosyal ve kültürel anlamda ülkemizin geleceği için yatırımı ve istihdamı arttırmak.

Değerlerimiz

Öncelikle değerlerimiz saygı, sevgi, hoşgörü ve güven vermek,

İnsan kaynağını, en önemli sermaye kabul etmek,

Günümüzün yoğun rekabet koşullarında başarılı olabilmek için müşterilerimiz ve çalışanlarımız ile omuz omuza sürekli çalışmak,

Ülkemizin ve milletimizin ekonomik ve toplumsal refahı için hep daha iyiyi hedeflemek.

Yasalara, etik kurallara uygun ve şeffaf davranmak,

Yaratıcılık, yenilikçiliği ön planda tutarak değer yaratmak,

Tüketicinin haklarının korunmasına ve bilinçlenmesine önem vermek, müşteri ile bütünleşmeyi ön planda tutmak,

Sağlıklı, güvenilir ve yenilikçi ürün ve hizmetlerle tüketicinin yaşam kalitesini arttırmak,

Çevresel, sosyal ve ekonomik açılardan bugünden daha iyi bir yarına katkıda bulunmak,

Üstün iş ahlakı ve dürüst çalışma ilkelerine uymak.


Ürün ve Hizmetler

Çelik Kasa, Para Kasası, Data Kasası, Ev Kasası, Ev kasa, Data Kasa, Evrak Kasa, Celikk asa, Celik kasa, Ofis Kasası, Otel Kasa Otel KAsası, Otel Kasaları, Yangın Kasası, Yanmaz Kasa, Evrak Dolabı, Çelik Para Kasası, Çelik Kasalar

#Çelik Kasa, Çelik Kasalar #Para Kasası, Para Kasaları #Data Kasa #Ev Kasa #Data Kasası


Benzer Firmalar