Anasayfa » Akaryakıt » Enerji sektörü » İSTANBUL Akaryakıt » Zafer Makine ( M.Salih Sarıca)

Zafer Makine ( M.Salih Sarıca)


Doğan Araslı Bulvarı Fatih San.Sit c1-A Blok No:18 Esenyurt

Telefon1: 2124285458

Telefon2:

Fax: 2124285989

Web: www.zafermakine.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1980
Çalışan Sayısı:13 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Zafer Makine , 1980 yılında demir doğrama ve çelik konstrüksiyon işleri yapmak üzerine faliyete başlamıştır.
İlk başlarda çelik konstrüksiyon atölye imalatları , çelik ve paslanmaz sıvı tankları,asma kat imalatı, demir doğrama kapı ,pencere,korkuluk imalatları yapan firmamız 1985 senesinden itibaren farklı sektörler için özel imalat makineler tasarlamaya ve imal etmeye başlamıştır.
Bu tarihlerde özellikle plastik sektöründe PVC ve thermo hammadde mikserleri, agromeller ,helezon konveyorlar,soğutucu vibrasyon elekler,
hammadde taşıma ve depolama sistemleri ,makine şaseleri , çeşitli ebatlarda silo ve bunkerler gibi imalatlar yapmıştır.
2000 Senesinden bu yana liman makine ve ekipmanlarının onarım ve kaynak işleri,liman techizat ve donanım imalatı konularında çalışmaktadır.
10 seneyi aşkın liman sektörü tecrübesiyle mobil yakıt tank üniteleri, refeer konteyner besleme platformları,ağır iş römorkları,mobil çalışma atölye ve ekipman imalatları ,rampalar,
depolar,çalışma tezgahları,raflar,iş makineleri için özel imalat egzsot,çamrurluk,merdiven gibi yedek parça imalatları yapmaktadır.
Bugün firmamız tamamı sertifikalı kaynakçı ve montajcılardan oluşan uzman ve tecrübeli ekibiyle gerek liman sektörlerinde gerekse makine imalatı sektöründe hizmet vermektedir.


Ürün ve Hizmetler


Soğutucu vibrasyon elek
PVC ve Thermo Granülde Kesin Soğutma Dakikada 1500 titreşim yaparak üzerindeki hammaddenin elek üzerine homojen şekilde yayılmasını ve soğutulmasını sağlar. Granüller birbirine yapışmaz kalitesini muhafaza ederek depolanabilir. Standart olarak 2 tip vibrasyon eleğimiz mevcuttur. Ancak istek üzerine farklı kapasiteler için üretim yapmaktayız. Ayrıca eleme amaçlı vibrasyon üretimide yapmaktayız. Ayrıntılı bilgi için irtibata geçiniz.
Transfer helezonu, Vibrasyon elek Thermo mikser
Pvc mikser, Söve makinası, Harç mikseri, Personel Sepeti, Forklift Sepeti, Serdümen Sepet, Spreader flap, Sızıntı emniyet havuzu, Over Heigh frame, İş makinası egzost, kaporta tamiri, iş makinesi yedek parça, teknik servis arabası, çalışma tezgahı, depolama sistemleri , silo, siklon, bunker, Çelik kabin, Çelik konstrüksiyon, platform imalatı, reefer konteyner, Tır kaporta, çekici kaporta tamir, iş makinesi kaporta tamiri. Makine imalatı, plastik makineleri, plastik mikserleri, pergel vinç, mobil yakıt tankı, konteyner, iso konteyner, liman donanımları, liman tamir, Mobil atölye,

#plastik makineleri #liman makineleri #çelik konstrüksiyon #özel imalat #iş makinesi


Benzer Firmalar