nuh panel


G.O.S.B. İhsan Dede Cd. No:82 GEBZE-KOCAELİ

Telefon1: 0(262) 751 07 79

Telefon2:

Fax: 0(262) 751 07 78

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1971
Çalışan Sayısı:120 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

30 yıllık inşaat sektörü tecrübelerini sanayicilik kültürü ile birleştiren NUHGROUP kurucuları,
Türk sanayicisi ve inşaat sektörünün talep ettiği yüksek kaliteli ürünleri ,
Gebze Organize Sanayi Bölgesindeki son teknolojiye uygun üretim yapabilme kabiliyetindeki fabrikalarında üretmektedir.

1971 yılından günümüze üretimde ve hizmette kalite anlayışını ön plana çıkaran kurucular;


Ürün ve Hizmetler

NUHPANEL, Alman Henkel Firması’nın işbirliği ve yüzde yüz Türk Ar-Ge’sinin başarısı ile “Taşyünü-PVC Monoblok Panel” üretimini dünyada ilk kez gerçekleştirdi. Şu anda ise eloksal paneller ile dünyada bir ilki gerçekleştiriyor.

Temeli 1971 yılında atılan NUHGROUP, yüzde 10’u ihracat olarak yıllık 25 milyon Dolar ciroya sahip. Tesis alanı 27 bin m2’ de üretim yapan NUHGROUP, 5 milyon Dolarlık 2 yeni yatırımla bu yıl cirosunu yüzde yüz arttırmayı planlıyor. Avrupa Kalite Yönetim Modeli’ni benimseyen NUHGROUP Yönetimi, Hedeflerle Yönetim Sistemi, Toplam Kalite Yönetimi ve ISO9001 Kalite Güvence Sistemi’ni başarıyla uyguluyor. Grup şirketlerinden NUHPANEL, Alman Henkel Firması’nın işbirliği ve yüzde yüz Türk Ar-Ge’sinin başarısı ile “Taşyünü-PVC Monoblok Panel” üretimini dünyada ilk kez gerçekleştirdi. Poliüretanlı Membran Panel üretimi de Türkiye’de NUHPANEL tarafından yapılıyor. NUHPANEL Genel Müdürü Mert Kaptan, yeni cephe formları ve havalandırma kanalı panellerinin hat üzerinde Ar-Ge ve modifikasyon çalışmalarıyla ülkemizde sadece NUHGROUP tarafından üretilebildiğini söylüyor.

NUHGROUP, müşterilerinin problemlerini “tek elden” çözmeyi hedefleyerek çok geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Türkiye sandviç panel sektöründe yüzde 30’a yaklaşan pazar payına sahip kuruluşun günlük reel panel üretim kapasitesi 10 bin m2 ‘ye ulaşıyor. Bu gücü sayesinde ürünlerini en geç üç gün içinde müşteriye teslim ediyor. Binayı bir iskelet gibi düşünürsek, NUHPANEL’in işi bu iskeletin tam olarak giydirilmesi. Sandviç panel uyumlu özel alüminyum pencere doğramalar ve çatı aydınlatma çözümleriyle doğal aydınlatmayı sorunsuz sağlıyor Diğer taraftan NUHPANEL, havalandırma kanal panelleri üretimiyle ithalatın önünü keserek tüketiciye yarı yarıya maliyetle çözüm getiriyor. Üretiminde sertifikalı, kalite istikrarı olan Avrupa menşeli ve Euronorm’a uygun poliüretan kullanıyor. Polyester tip poliüretanın avantajı esnek yapısı ile yüksek yapışma özelliği sağlaması, tozuma yapmaması nedeniyle hijyenik uygulamalara imkan vermesi. Ayrıca yüksek yanmazlık özelliğine de sahip.

Multiplan’dan çağdaş yalıtım çözümleri

Bir Türk Alman ortaklığı olan Multiplan Yalıtım Sistemleri A.Ş., Türkiye yalıtım membranları sektöründe de 1 milyon metrekare pazar payını hedefliyor. Multi- plan’ın sunduğu ürün ve hizmetler “mühendislik membranları” olarak da bilinen Geomembranlar ile çöp havzalarında, su toplama havzalarında, metro ve tünellerde yoğun olarak tercih ediliyor. Dünyada yeni kullanılmaya başlanan, son beş yılın icadı solüsyonlarla PCV membran yapıştırmasında büyük kolaylık sağlanıyor. Multiplan’ın PVC membran ürünleri hijyenik, ultraviyaleye dayanıklı ve 20 yıl garantili. Ayrıca Türkiye’deki mevcut her türlü uygulamadan daha ucuz.

NUH İNŞAAT - CONTAINER

Yılda 6.000 adet konteyner üretimle kapasitesi olan NUH İNŞAAT-CONTAİNER, bu yıl 2.5 milyon Dolar ciroya ulaşmayı hedefliyor. Firma, sanayi kuruluşlarının üretim alanlarında kullanılan ses izolasyonlu konteynerı ilk kez

# # # # #


Benzer Firmalar